two people walking on a mountain

Hubspot

Nå nya höjder med HubSpot

HubSpot är en kraftfull integrerad marknadsförings- och försäljningsplattform som hjälper företag att locka besökare, konvertera leads, stänga affärer och skapa kundlojalitet.

Bland våra kunder märks

Vi är en HubSpot Certifierad Partner.

Hands typing on laptop

Generera kvalificerade leads

Sluta slösa tid med dyra marknadsföringskampanjer. Hubspot är ett komplett marknadsföringsverktyg som hjälper dig att effektivisera dina marknadsföringsinsatser. Med funktioner som lättanvänd automatisering, djup integration och personliga kampanjer får du fler potentiella kunder till en lägre kostnad.

Omvandla leads till kunder

Med HubSpot kan du skapa och publicera övertygande innehåll, bygga och vårda din kundrelationer, optimera din webbplats för konverteringar och mäta resultaten av dina ansträngningar. Utnyttja kraften i inbound marketing för att göra dina leads till nya kunder.

Filter
Two people on cliff helping each other climb

Skapa kundlojalitet

Hubspot marketing automation hjälper dig att förstärka kundkontakten, bygga kundrelationer, förstå din publik och tar hand om de repetitiva marknadsföringsuppgifterna som är mindre roliga att göra. Förstärk kundnöjdheten och skapa varumärkesambassadörer med marketing automation workflows.

Integrera med Hubspot

Vi hjälper dig med lösningarna på att synka din data – öka insikten, reducera friktionen! Pga en ökad flora av mjukvaror och features så ökar behovet exponentiellt på smarta integrationer och genom dagens lösningar och våra erfarenheter är inget omöjligt. Fler och fler företag har börjat inse värdet av att integrera sin tech stack, eCommerce tech stack eller martech stack pga en ökad flora av features mellan plattformar. I din strävan att nå en friktionslös kundupplevelse kan du stå inför utmaningar att integrera följa områden.

En person som sitter vid en laptop

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

marketing automation

Sammanfoga behoven med marketing automation

Det finns en hel del teknokratisk behov som uppstått medvetet som omedvetet som de flesta verksamheter köper in lösningar på. I genomsnitt har en medarbetare ca 8 lösningar enligt Blissfully. Detta resulterat i att vi ser på global nivå via HubSpot att medelstora bolag har i genomsnitt över 73 olika lösningar för att hantera en holistiskt kundbild och mycket av detta går att sammanfoga mer kostnadseffektivt för en holistisk kundbild i dag. Här är en vanlig lista på behov som de flesta betalar ett par tiotusen kronor per månad för, men som du kan komma ner betydligt lägre med och kunna krama ut en helt annan svänghjulseffekt på – känner du igen dig i listan? Innehållsproduktion Verktyg för Inbound lead generering och marketing automation med dynamiska landningssidor, formulär, flöden, email och scoring. Email marknadsföring - email mallar, hantering av prenumerationer, dynamiskt innehåll CRM - hantering av kontakter och företag med segmenteringsmöjligheter att sätta upp egna properties och se aktiviteter på kontakter osv Sociala kanaler med publiceringar, kalender, uppföljning Konversationer på webbplatsen med chatt, popup-forms Dagligt säljarbete där säljpipen kan anpassas efter säljprocesser och hantering av uppgifter, email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dagligt teamarbete med arbetsprocess, hantering av uppgifter, testning, experimentering,  email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dashboards med uppföljning av marknads- och säljaktiviteter med möjlighet att skapa egna samt lägga till mål Integrationer med annonsplattformar som exempelvis Google Ads, Facebook och LinkedIn för att exportera underlag till målgrupper löpande samt följa upp utfall på annonsering

Läs mer
Se alla knowledge snacks