two people walking on a mountain

HubSpot

Jobba med en certifierad HubSpot byrå

Vi är en HubSpot Byrå som hjälper dig att öka din synlighet online, generera fler leads och öka din försäljning.

Prata med en specialist
Bland våra kunder märks

Vad är HubSpot?

HubSpot är en ledande plattform för kundrelationer (CRM) som hjälper företag och organisationer i alla storlekar att växa med hjälp av verktyg för marknadsföring, försäljning och kundservice. Med det lättanvända och intuitiva gränssnittet erbjuder HubSpot fantastiska möjligheter för att optimera säljarbetet skapa leads och förbättrad kundservice. Här kan du lära dig mer om HubSpots CRM suite:

Integrera marknad, sälj och support

HubSpot erbjuder en mängd funktioner för inbound marketing, inklusive e-postmarknadsföring, sociala medier, säljstöd med prognosverktyg, kundundersökningar, innehållshantering och sökmotoroptimering (SEO). Den erbjuder också integrationer med affärsverktyg som Google Analytics, Salesforce och Slack, vilket gör det enkelt att ansluta och hantera all data för ditt företag på ett och samma ställe.

Förutom sin omfattande samling verktyg finns en mängd resurser, inklusive online-träning, supportforum och en bibliotek med instruktionsvideor och tutorials, för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av HubSpot.

Sammanfattningsvis är HubSpot en kraftfull och mångsidig crm-lösning som hjälper dig att växa och lyckas på dagens konkurrensintensiva marknad. Som certifierad HubSpot byrå hjälper vi dig att konfigurera systemet så du kommer igång snabbt och säkert.

Boka en demo

Vi är en HubSpot Certifierad Byrå

Hands typing on laptop

Generera kvalificerade leads

Sluta slösa tid med dyra marknadsföringskampanjer. Hubspot är ett komplett marknadsföringsverktyg som hjälper dig att effektivisera dina marknadsföringsinsatser. Med funktioner som lättanvänd automatisering, djup integration och personliga kampanjer får du fler potentiella kunder till en lägre kostnad.

Generera fler leads med HubSpot Marketing Hub.

Omvandla leads till kunder

Med HubSpot kan du skapa och publicera övertygande innehåll, bygga och vårda din kundrelationer, optimera din webbplats för konverteringar och mäta resultaten av dina ansträngningar. Utnyttja kraften i inbound marketing för att göra dina leads till nya kunder.

Skapa fler affärer med HubSpot Sales Hub.

Filter
Two people on cliff helping each other climb

Skapa kundlojalitet

Skapa kundportaler för smidig ärendehantering med SLA, automatisera flödet och skapa kundundersökningar för att få en djupare förståelse för dina kunder. Mär kundlojalitet, och kundnöjdhet med hjälp av standardmetoder som NPS, CSAT och CES eller skapa din helt egna undersökning. Låt systemet automatiskt trigga igång en undersökning efter varje supportärende, efter ett köp, varje kvartal efter lyckad chatsession. Samla all feedback i den gemensamma CRM-databasen och gör den tillgänglig för alla medarbetare.

Läs mer om hur HubSpot Service Hub kan hjälpa dig att bygga starkare kundrelationer.

Integrera med Hubspot

Med en mängd olika integrationer tillgängliga, kan du effektivisera ditt arbete, samla in mer data, underlätta arbetet för ditt team och skapa en bättre upplevelse för dina kunder. Via HubSpot Apps Market finns en mängd färdiga integratoner, vilket gör det enkelt för dig att koppla samman HubSpot med andra verktyg och tjänster du redan använder. Dessutom har HubSpot ett öppet API, vilket gör det möjligt att integrera med t ex olika affärssystem.

Som certifierad HubSpot byrå hjälper vi dig att integrera dina befintliga system med HubSpot. Läs mer om HubSpots integrationsmöjligheter

En person som sitter vid en laptop

Varför välja Ngine som HubSpot byrå?

Ngine är en certifierad HubSpot byrå och alla våra CRM-konsulter är HubSpot-certifierade med många års specialistkunskap inom implementering, support och rådgivning. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi stöttar med allt inom strategi och taktik, implementering och onboarding av teamet i HubSpot.

Boka en demo

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks