four people jumping on top of a mountain

En del i HubSpot CRM Suite

HubSpot Marketing Hub

Hubspot Marketing Hub - när du vill effektivisera marknadsföringen och samla den på ett och samma ställe.

Prata med en specialist

Vad är Hubspot Marketing Hub?

Hubspot Marketing Hub är ett användarvänligt verktyg som samlat alla funktioner för marknadsföring och leadsbearbetning. Ett verktyg som vi rekommenderar dig att använda om du vill underlätta arbetet med att attrahera rätt målgrupp och omvandla fler besökare till kunder. Du kan även använda Hubspot Marketing Hub om du vill skapa marknadsföringskampanjer, både stora som små.

Allting samlat på samma ställe

Med HubSpot Marketing Hub har du allting du behöver, samlat på ett och samma ställe. I verktyget finns allt du behöver för att lyckas med din marknadsföring. Plattformen är inte bara lättanvänd utan även väldigt kraftfull. Med HubSpot Marketing Hub sparar du tid och du har allt du behöver för att kunna ge dina kunder en personlig upplevelse. Genom att ge en personlig kundupplevelse som attraherar specifika personer har du också större möjlighet att få din kund att konvertera.

Bind ihop din marknadsföring med HubSpot Marketing Hub

När du använder dig av verktyget Marketing Hub binder du ihop all marknadsföring i samma plattform. Oavsett var i kundresan kunden befinner sig, så är detta det enda verktyg du behöver. Du kan på ett enkelt sätt möta kunden, oavsett om den befinner sig i attract-stadiet, engage-stadiet eller convert-stadiet.

Leadsgenerering i HubSpot Marketing Hub

Attrahera besökare

Få kundernas uppmärksamhet genom att skapa innehåll som attraherar med hjälp av olika funktioner:

Blogginlägg
Direkt i Hubspot kan du skapa och publicera blogginlägg som attraherar besökare. Med hjälp av blogginlägg kan du också lättare bli upptäckt sökmotorer och sociala medier. I dina inlägg kan du implementera tydliga CTA-knappar för att få besökarna att konvertera till att bli kunder eller till exempel prenumerera på nyhetsbrev.

Sökmotoroptimering
Du kan arbeta med din sökmotoroptimering direkt i verktyget. Hubspot ger dig rekommendationer för hur du bör optimera ditt innehåll för att få en bättre ranking på sökmotorer. 

Spåra annonser
Du kan hantera dina annonser på Google, Facebook och LinkedIn direkt i verktyget. På så sätt kan du enkelt se resultatet och vilka annonser som är mest effektiva det vill säga omvandlat flest besökare till kunder.

Sociala medier
I Hubspot Marketing Hub kan du även skapa dina inlägg till sociala medier och publicera dem direkt i verktyget. Du kan även schemalägga dina inlägg och följa upp inläggets resultat.

Videos
Förbättra ditt innehåll och attrahera fler besökare med hjälp av videos. I verktyget kan du hantera dina videos och enkelt implementera dem på din webbplats olika sidor, dina sociala medier och dina blogginlägg.

Live chat
Du kan även få kontakt med dina besökare och få dem att konvertera i realtid med hjälp av verktygets live chat. Du kan även använda botar som hjälper dig att fokusera på dem konversationerna som är viktigast och som kommer leda till flest konverteringar.

Kundresa i HubSpot Marketing Hub

Konvertera till leads

I HubSpot Marketing Hub kan du även skapa ett personaliserat innehåll så att besökarna konverterar och blir till leads:

Bygga landningssidor
Verktyget ger dig möjlighet till att skapa egendesignade landningssidor. Du kan bygga landningssidan från grunden eller välja mellan mallar som dessutom är optimerade för mobilvyn.

Skapa formulär
Du kan på ett enkelt sätt kan skapa formulär med hjälp av en drag-and-drop funktion. Genom att implementera formulär på din webbplats kan du omvandla dina anonyma besökare till värdefulla leads. 

Marketing Automation
I verktyget Hubspot Marketing kan du också skapa dina egna automatiserade arbetsflöden. Du kan vårda och poängsätta potentiella kunder genom att anpassa och automatisera din marknadsföring i dina olika kanaler.

Email Marketing
Du kan även skapa och designa dina e-postkampanjer. I verktyget kan du anpassa och personifiera innehållet för varje mottagare. Dessutom kan du göra A/B-tester för att förbättra klickfrekvensen. 

Kontobaserad marknadsföring
Du kan förena ditt marknadsförings- och säljteam med det intuitiva ABM-verktyget. Med hjälp av verktyget kan du bygga djupare relationer och förvandla de mest värdefulla kontona till kunder.

Spåra och administrera dina leads
I databasen kan du få en helhetsbild över dina leads. Du kan även segmentera och vårda dina kontakter utefter den data du samlat in. Kontakterna kan automatiskt få poäng beroende på hur stor potentialen är att kontakten kommer bli en kund.

Rapport i HubSpot Marekting Hub

Ta del av rapporter

I verktyget kan du enkelt ta del av rapporter från dina besökares beteende. 

Analysera din marknadsföring
Du kan på ett enkelt sätt se dina resultat med hjälp av de anpassade rapporterna. Dessa hjälper dig att sammanställa data samt att fatta smartare och datadrivna beslut som skapar tillväxt i ditt företag.

Anpassa dina rapporter
I Hubspot Marketing Hub kan du anpassa dina rapporter genom att bygga egna dashboards för din insamlade data. 

Integrera med säljteamet
Du kan underlätta samarbetet mellan dina team med hjälp av Hubspot. Genom att synkronisera verktyget mellan avdelningar kan till exempel marknadsföringsteamet och säljteamet kommunicera med varandra. Du kan skicka information om potentiella leads till säljteamet så de kan avsluta sina affärer på ett enklare sätt.

Hubspot Marketing Hub finns i fyra olika licenser

HubSpot Marketing Hub Free

För dig som vill testa på verktyget. Dock finns där begränsningar i licensen som är gratis. Nedan listar vi några av funktionerna som du kan få gratis: 

- E-postmarknadsföring
- Skapa och publicera formulär
- Skapa och publicera landningssidor
- Live chatt 
- Koppling av annonser på Facebook, Google och LinkedIn
- Hantering av kontakter

HubSpot Marketing Hub Starter

Ett perfekt verktyg för företag som vill förbättra och ta nästa steg i sin marknadsföring. Med denna licens får du ta del av fler smarta funktioner. Nedan kan du ta del av några funktioner som licensen innehåller:

- Allting som finns i licensen som är gratis
- Marketing automation
- Ad retargeting 
- Rapportering för landningssidor
- Flera valutor 
- Hubspots logga tas bort

HubSpot Marketing Hub Pro

Denna licens rekommenderar vi till företag som vill använda sig av en avancerad marketing automation och optimera marknadsföringen ytterligare. Nedan listas några funktioner som licensen innehåller: 

- Samtliga funktioner som ingår i starter licensen
- Automationverktyg för omni-kanaler
- Verktyg för sökmotoroptimering
- Blogg
- Koppla dina sociala medier
- Utökad och anpassad rapportering

HubSpot Marketing Hub Enterprise

Licensen är anpassade för Enterprise-företag och organisationer med avancerade krav på konkreta funktioner. Nedan kan du ta del av några funktioner som licensen innehåller: 

- Allt som professional licensen innehåller
- Kontobaserad marknadsföring
- Anpassningsbara tester
- Prediktiv lead scoring
- Olika roller för användare

four people jumping on top of a mountain

Varför välja Hubspot Marketing framför andra verktyg?

Med Hubspot Marketing Hub finns alla dina marknadsföringsverktyg och data på ett och samma ställe. Detta blir till en fördel då du inte behöver lägga ner tid på att lära dig flera olika verktyg. Dessutom är verktyget användarvänligt och du kan synkronisera det med fler än 1160 integrationer. På så sätt kan du få alla dina favoritverktyg på en och samma plattform.

Integrerat med HubSpot CRM

HubSpot Sales Hub är helt integrerat med HubSpot CRM och HubSpots övriga moduler och verktyg vilket ger gör det möjlighet att använda CRM-data för att personifiera, anpassa, och skapa dynamiskt innehåll i t ex automatiserade i säljarbetet. Via Hubspots spårningsscript spåras även insikter om besökarens beteende på webbsidan i den gemensamma CRM-databasen.

Övriga verktyg i CRM suiten är HubSpot Sales Hub, HubSpot Service Hub och HubSpot CMS Hub

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att komma i gång med HubSpot marketing eller något annat HubSpot-verktyg? Eller kan vi hjälpa dig på något annat sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks