En del i HubSpot CRM Suite

HubSpot CRM

HubSpot CRM ingår i HubSpots CRM suite av verktyg för marknadsföring, säljstöd och kundservice.

Prata med en specialist

Vad är Hubspot CRM?

HubSpot CRM är ett kostnadsfritt verktyg för customer relationship management (CRM). Detta verktyg hjälper dig att hålla koll på dina leads och kunder, samt att planera och genomföra marknadsförings- och försäljningsaktiviteter.

Med HubSpot CRM kan du enkelt organisera och hålla koll på all kundinformation på ett och samma ställe. Verktyget ger också möjlighet att automatisera viktiga affärsprocesser, såsom att uppföljningsmail till leads och boka möten med potentiella kunder.

CRM-verktyget är gratis oavsett vilken plan för HubSpot man väljer. Utöver HubSpot CRM finns nedan verktyg i suiten:

Bild på automatiserad  ärendehantering i HubSpot Service Hub

Varför välja HubSpot CRM?

En av de stora fördelarna med HubSpot CRM är att det integreras naturligt med andra verktyg och tjänster från HubSpot, såsom Marketing Hub och Sales Hub. Det gör att du kan få en enhetlig överblick över dina marknadsförings- och försäljningsaktiviteter.

HubSpot CRM är också lätt att använda, med en intuitivt användargränssnitt och utförlig dokumentation och support online. Det finns även ett omfattande utbildningsprogram, HubSpot Academy tillgängligt i portalen. Där hittar du en mängd utbildningar om HubSpots olika verktyg men även en mängd andra utbildningar inom seo, marketing automation, digital marknadsföring, leads generering etc.

Du kan enkelt börja använda verktyget utan att behöva gå igenom en lång inlärningskurva. Inget behov av dyr utvecklingstid - det handlar mer om konfigurering än systemutveckling.

Om du vill veta mer om HubSpot CRM och hur det kan hjälpa ditt företag att öka sin online-synlighet, generera fler leads och öka sina försäljningar, kontakta oss så berättar vi mer.

Integrerat med övriga verktyg HubSpot CRM Suite

HubSpot CRM är helt integrerat med HubSpots övriga moduler och verktyg vilket ger gör det möjlighet att använda CRM-data för att personifiera, anpassa, och skapa dynamiskt innehåll i t ex automatiserade i säljarbetet. Via Hubspots spårningsscript spåras även insikter om besökarens beteende på webbsidan i den gemensamma CRM-databasen.

Övriga verktyg i CRM suiten är HubSpot Marketing Hub, HubSpot Sales Hub, HubSpot Service Hub och HubSpot CMS Hub

Varför välja Ngine som HubSpot-partner?

Ngine är en certifierad HubSpot byrå / partner och alla våra CRM-konsulter är HubSpot-certifierade med många års specialistkunskap inom implementering, support och rådgivning. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi stöttar med allt inom strategi och taktik, implementering och onboarding av teamet i HubSpot CRM.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att komma i gång med HubSpot CRM  eller något annat HubSpot-verktyg? Eller kan vi hjälpa dig på något annat sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks