four people jumping on top of a mountain

Förbättra din bästa säljare

Webbutveckling & E-handel

Att bygga en webbplats kan vara överväldigande och tidskrävande. Vi förbättrar webbplatser genom datadrivna metoder anpassade för lead generering för B2B, ökad trafik, konvertering och återkommande kunder i din e-handel.

Prata med en specialist
Bland våra kunder märks

Vi hjälper dig med webbutveckling

Oavsett om du är trött på din gamla webb och vill ha en helt ny webbtjänst eller om du har behov av att bygga om/förändra din nuvarande webb så hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen. Ngine arbetar med flera moderna CMS-lösningar som HubSpot CMS, WebFlow, Wordpress och Shopify.

Ngine är både HubSpot CMS och Webflow certifierade.

Kontakta oss så berättar vi mer

Optimera med tillväxtdriven webbdesign

Vi behöver ett smartare sätt att tänka på webbdesign, mer som konverteringsoptimering, ett synsätt att tänka, bygga och växa webbplatsen på. Detta kallas för den tillväxtdrivna designprocessen eller growth-driven design.

5 delar av problematiken med traditionell webbdesign

 1. 1

  Stora uppstartskostnader

  Den genomsnittliga små till medelstora företaget (SMB) har en kostnad mellan 150 000 - 800 000 kr direkt innan man ens är live

 2. 2

  Tid & resurskrävande

  Den genomsnittliga små till medelstora företagswebben tar tre månader att färdigställa och kräver en hel del resurser och energi från teamet.

 3. 3

  Inte satt i sten

  Större projekt kan ofta fluktuera i kostnad och tid vilket gör att exakta offerter är svåra. Förseningar och ökade budgetar förekommer.

 4. 4

  Ingen prototyp

  Vi måste arbeta med ”trial and error” för den traditionella metoden kräver att vi lyckas i teorin. Våra besökare måste avgöra vad som funkar i vår growth-driven design process istället.

 5. 5

  Färdig efter lansering

  Det sker ofta inga större uppdateringar på 1,5 - 2 år. Vill du att din bästa säljare (din webbplats) ska sitta oförändrad i flera och inte ge en optimerad prestanda och försäljning?

Jag vill ha hjälp med webbutveckling

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

marketing automation

Sammanfoga behoven med marketing automation

Det finns en hel del teknokratisk behov som uppstått medvetet som omedvetet som de flesta verksamheter köper in lösningar på. I genomsnitt har en medarbetare ca 8 lösningar enligt Blissfully. Detta resulterat i att vi ser på global nivå via HubSpot att medelstora bolag har i genomsnitt över 73 olika lösningar för att hantera en holistiskt kundbild och mycket av detta går att sammanfoga mer kostnadseffektivt för en holistisk kundbild i dag. Här är en vanlig lista på behov som de flesta betalar ett par tiotusen kronor per månad för, men som du kan komma ner betydligt lägre med och kunna krama ut en helt annan svänghjulseffekt på – känner du igen dig i listan? Innehållsproduktion Verktyg för Inbound lead generering och marketing automation med dynamiska landningssidor, formulär, flöden, email och scoring. Email marknadsföring - email mallar, hantering av prenumerationer, dynamiskt innehåll CRM - hantering av kontakter och företag med segmenteringsmöjligheter att sätta upp egna properties och se aktiviteter på kontakter osv Sociala kanaler med publiceringar, kalender, uppföljning Konversationer på webbplatsen med chatt, popup-forms Dagligt säljarbete där säljpipen kan anpassas efter säljprocesser och hantering av uppgifter, email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dagligt teamarbete med arbetsprocess, hantering av uppgifter, testning, experimentering,  email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dashboards med uppföljning av marknads- och säljaktiviteter med möjlighet att skapa egna samt lägga till mål Integrationer med annonsplattformar som exempelvis Google Ads, Facebook och LinkedIn för att exportera underlag till målgrupper löpande samt följa upp utfall på annonsering

Läs mer
Se alla knowledge snacks