four people jumping on top of a mountain

Förbättra din bästa säljare

Webbutveckling & E-handel

Att bygga en webbplats kan vara överväldigande och tidskrävande. Vi förbättrar webbplatser genom datadrivna metoder anpassade för lead generering för B2B, ökad trafik, konvertering och återkommande kunder i din e-handel.

Prata med en specialist
Bland våra kunder märks

Vi hjälper dig med webbutveckling

Oavsett om du är trött på din gamla webb och vill ha en helt ny webbtjänst eller om du har behov av att bygga om/förändra din nuvarande webb så hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen. Ngine arbetar med flera moderna CMS-lösningar som HubSpot CMS, WebFlow, Wordpress och Shopify.

Ngine är både HubSpot CMS och Webflow certifierade.

Kontakta oss så berättar vi mer

Optimera med tillväxtdriven webbdesign

Vi behöver ett smartare sätt att tänka på webbdesign, mer som konverteringsoptimering, ett synsätt att tänka, bygga och växa webbplatsen på. Detta kallas för den tillväxtdrivna designprocessen eller growth-driven design.

5 delar av problematiken med traditionell webbdesign

 1. 1

  Stora uppstartskostnader

  Den genomsnittliga små till medelstora företaget (SMB) har en kostnad mellan 150 000 - 800 000 kr direkt innan man ens är live

 2. 2

  Tid & resurskrävande

  Den genomsnittliga små till medelstora företagswebben tar tre månader att färdigställa och kräver en hel del resurser och energi från teamet.

 3. 3

  Avsaknad av struktur

  Större projekt kan ofta fluktuera i kostnad och tid vilket gör att exakta offerter är svåra. Förseningar och ökade budgetar förekommer.

 4. 4

  Ingen prototyp

  Vi måste arbeta med ”trial and error” för den traditionella metoden kräver att vi lyckas i teorin. Våra besökare måste avgöra vad som funkar i vår growth-driven design process istället.

 5. 5

  Färdig efter lansering

  Det sker ofta inga större uppdateringar på 1,5 - 2 år. Vill du att din bästa säljare (din webbplats) ska sitta oförändrad i flera och inte ge en optimerad prestanda och försäljning?

Jag vill ha hjälp med webbutveckling

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks