En del i HubSpot CRM Suite

HubSpot Service Hub

HubSpot Service Hub - när du vill skapa en friktionsfri service- och kundupplevelse. Hantera supportärenden och automatisera dina kundundersökningar.

Prata med en specialist

Vad är Hubspot Service Hub?

Det är ett verktyg som hjälper dig att stärka dina kundrelationer och öka effektiviteten inom ditt team. Det är ett användarvänligt och lätthanterligt verktyg som är anslutet till HubSpots CRM-plattform, för att du ska kunna leverera utmärkt service och sätta kunden i fokus.

 • Ärendehantering med SLA
 • Kunskapsdatabas (FAQ)
 • Kundportal
 • Kundundersökningar
Kontakta oss

Varför välja HubSpot Service Hub?

Fördelarna är många. Verktyget kopplar ihop alla kanaler och kunddata på ett och samma ställe. Detta gör det enklare för dig att stödja, behålla och utöka din kundbas. Därmed får du en också bättre och lättare kundservicehantering.

Nöjdare kunder

Eftersom all information gällande en specifik kontakt är samlad samma ställe kan du också ge en snabbare och bättre service till kunden. Detta leder till att dina kunder blir mer nöjda, oavsett var i kundresan kunden befinner sig. Arbetet blir även mer effektivt eftersom du undviker lägga dyrbar tid på att leta efter information. Därmed minskar friktionen både för dig som arbetar i verktyget, för ditt team och för kunden. Använd kundundersökningar för att mäta och analyser kundlojalitet och kundnöjdhet.

Det perfekta verktyget

HubSpot Service Hub är som skräddarsytt för dig som vill fördjupa och förbättra dina kundrelationer, effektivisera ditt arbete och på ett enklare sätt kunna skicka information om kunderna mellan teamen.

Bild på automatiserad ärendehantering i HubSpot Service Hub

Effektivisera arbetet med automatiserad ärendehantering

Använd SLA-funktioner för att säkerställa en optimal kundservice. Utnyttja verktyget på bästa sätt och öka teamets effektivitet genom enkel rapportering och automatiserade funktioner:

Få kontroll på alla kundförfrågningar
I Hubspot Service Hub kan du registrera, organisera och spara kundernas olika ärenden. Effektivisera arbetet ytterligare genom att använda dig av en automatiserade funktioner. Dessa kan till exempel skapa ett ärende utefter en kundförfrågan, som sedan skickar vidare ärendet till en specifik medarbetare. Använd SLA-funktionerna för att prioritera samtliga ärenden.

Förbättra dina tjänster
Ta del av rapporter och få insikter kring hur du kan effektivisera arbetet och förbättra dina tjänster.

Organisera ditt team
Hubspot Service Hub ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt visa och hantera teamets och enskilda personers olika behörigheter, status och tillgänglighet. På så sätt kan du på ett smidigt sätt organisera ditt team och se till så att varje individ har tillgång till rätt verktyg.

Utnyttja mobilen
Du kan även använda verktyget i mobilen vilket innebär att du kan hålla dig produktiv oavsett var du är.

Automatisera din kundtjänst
Effektivisera arbetet genom att ta bort alla manuella processer. Med en automatiserad kundtjänst får du mer tid att hjälpa dina kunder och höja din servicenivå.

Bild påhur man sätter upp kundundersökningar i HubSpot Service Hub

Fördjupa och förbättra dina kundrelationer

HubSpot Service Hub ger dig möjligheten att öka dina insikter kring kunden och förbättra kundupplevelsen. Nedan listas några funktioner som verktyget erbjuder:

En säker kundportal
Ge kunden möjlighet att få äganderätt över sin kundupplevelse med hjälp av en säker kundportal. I portalen kan du se samtliga konversationer mellan företaget och kunden och så sätt kan problem lösas snabbare.

Ta fram en kunskapsbas
Genom att samla ihop vanliga frågor kan du samla dessa och besvara dem på ett och samma ställe. Då blir det lättare för kunden att hjälpa sig själv och då minskar antalet supportärenden.

Kommunikation oavsett kanal
Ge en utmärkt upplevelse för kunden oavsett vilken kanal den befinner sig i. Med Hubspot Service Hub kan du möta dina kunder var de än är genom att komma åt samt växla mellan flera kanaler samtidigt i inkorgen, på så sätt blir kommunikationen sömlös.

Ta emot samtal (just nu i BETA-version)
Du kan ta emot kundsamtal och spåra dem i Hubspot. Detta innebär att du samlar all information på ett och samma ställe.

Live chatt
Med en live chatt kan du hjälpa dina kunder som besöker din webbplats i realtid. Dessutom kan du koppla kunden till rätt person i ditt team och på så sätt ge en bättre kundupplevelse och bygga bättre relationer.

Ring samtal från Hubspot
Du kan också ringa samtal direkt från Hubspot med hjälp av deras VoIP-programvara. Då kan du använda logga samtalen och få en analys som kan ge dig värdefulla insikter. 

Bild på inkorg i HubSpot Service Hub

Förbättra samarbetet mellan teamen

Hubspot Service Hub hjälper dig att förbättra samarbetet mellan teamen och ingen information om dina kunder faller bort eller fastnar hos ett specifikt team eller individ. På så sätt får du också en bättre kundinsikt och ger en förbättrad kundupplevelse. Nedan ser du vilka funktioner som bidrar till detta:

Integrerat CRM
Ger dig ett sammanhanget du behöver, oavsett vilket team du tillhör, för att du ska kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Verktyget spårar automatiskt kundinformation och tidigare interaktioner kunden haft med ditt företag.

En delad inkorg
Du kan ansluta hela ditt team till en och samma inkorg. Då får alla tillgång och kan ta del av, besvara och hantera konversationerna på samma ställe och ingen går miste om något.

Använd dig av AI-intelligens
Med hjälp av Hubspots AI-intelligens kan verktyget automatiskt fånga upp detaljer från varje samtal som sedan ger teamet möjlighet till coaching.

Få ut data från konversationer
Genom att ta del av data från konversationer i dem olika kanalerna kan du också få fram mängder av insikter som kommer hjälpa ditt företag framåt i utvecklingen.

Få feedback från kunderna
Ta fram kundundersökningar direkt i verktyget. Samla in och ta emot feedback för att ta reda på vad du bör förbättra för att förbättra kundens upplevelse.

Stötta dina medarbetare
Samla dina guider eller annat material som hjälper dina medarbetare. Du kan även visa ett rekommenderat innehåll automatiskt, precis när teamet behöver det.

Bild på SLA i HubSpot Service Hub

Hubspot Service Hub finns i fyra olika licenser

Verktyget finns i licenserna free, starter, professional och enterprise. Den första licensen är gratis och de andra varierar i pris. Priset är också avgörande när det kommer till vilka funktioner som du får tillgång till. Vill du veta mer om de olika licenserna och deras priser? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

Varför välja Hubspot Service Hub?

Med hjälp av detta verktyg så underlättar du både ditt interna arbete och arbetet med dina kunder. Med sina funktioner ger Hubspot Service Hub dig möjligheten att växa och bli bättre genom att effektivisera din arbetsprocess. Du får en överblick över hela kundens resa och kan hjälpa kunden på bästa sätt oavsett var den befinner sig. Använd kundundersökningar för att få en ökad förståelse för vad dina kunder tycker om dina produkter, tjänster och service. Dessutom är verktyget väldigt enkelt att installera och implementera i din verksamhet.

Integrerat med HubSpot CRM

HubSpot Service Hub är helt integrerat med HubSpot CRM och HubSpots övriga moduler och verktyg vilket ger gör det möjlighet att använda CRM-data för att personifiera, anpassa, och skapa dynamiskt innehåll i t ex automatiserade i säljarbetet. Via Hubspots spårningsscript spåras även insikter om besökarens beteende på webbsidan i den gemensamma CRM-databasen.

Övriga verktyg i CRM suiten är HubSpot Marketing Hub, HubSpot Sales Hub och HubSpot CMS Hub

Hands typing on laptop

Varför välja Ngine som HubSpot-partner?

Ngine är en certifierad HubSpot partner och alla våra CRM-konsulter är HubSpot-certifierade med många års specialistkunskap inom implementering, support och rådgivning. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi stöttar med allt inom:

 • Strategi och målgruppsstyrning
 • Design och användarupplevelse
 • Teknisk uppsättning
 • KPI ramverk och mätplan
 • Implementeringar och integrationer med externa system
 • Innehållsanalys och Innehållsproduktion
 • Onboarding och utbildning

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att komma i gång med HubSpot Service Hub eller något annat HubSpot-verktyg? Eller kan vi hjälpa dig på något annat sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks