Filter

Attrahera fler kvalitativa leads

Inbound Marketing

Enligt Hubspot använder 84% av världens främsta varumärken inbound marketing som en central del av sin affärsstrategi. Men det är inte bara för stora företag längre. Inbound marketing är en kostnadseffektiv strategi för att utveckla en lojal kundbas och generera fler leads – även för små och medelstora företag.

Fördelarna med Inbound Marketing

Nå rätt kund vid rätt tillfälle med hjälp av Inbound Marketing. Det är viktigt att anpassa och göra innehållet relevant oavsett var kunden befinner sig i kundresan. Inbound Marketing hjälper dig att attrahera kunder, generera leads och bygga kundlojalitet. På så sätt ökar du också din verksamhets tillväxt och lönsamhet.

Kontakta oss så berättar vi mer
Två glada människor som gör high-5.

Fånga uppmärksamheten hos din målgrupp och driv rätt trafik.

Med en effektiv SEO-strategi kan du identifiera vad din målgrupp söker på Google. Ta placering på sökord som med största sannolikhet leder till fler potentiella kunder, ökar konverteringsfrekvensen och genererar intäkter för ditt företag. Optimera din webbplats för att maximera dess synlighet online.

Omvandla trafik till kvalificerade leads som är redo att göra affärer

Att hitta kvalificerade leads kan vara knepigt. Marketing automation verktyg för leadshantering gör det möjligt att samla in och analysera data på prospekts utan att behöva göra arbetet för att manuellt utvärdera varje lead. Automatiserad leadscoring gör det lättare för dig att identifiera kvalificerade potentiella kunder som är redo att köpa din produkt eller tjänst

People looking at laptop showing analytics diagram
Two people high fiving each other

Upprätthåll en relation så de berättar för världen att de älskar dig

Marketing automation kan leda kunderna ner för försäljningstratten genom att automatisera när leads ser specifika annonser. Besöker till exempel kunden en produktsida flera gånger eller om de har tittat på konkurrerande produkter kan det trigga igång en av dina försäljningsannonser. Detta hjälper till att hålla din produkt synlig så att kunder alltid överväger att köpa din produkt, även när de överväger en annan produk

FAQ

Här listar vi svaren på de frågor vi får mest. Vi tar vårt arbete på fullt allvar, brinner för det vi gör och vi känner att vi kan vara med och göra skillnad. Dock är det bara ett arbete, det finns viktigare saker i livet :)

Var finns Ngine?
Ngine har kontor i Textile Fashion Center i Borås samt Media Evolution i Malmö. Vi är en hybridorganisation, alltså våra medarbetare växlar mellan att arbeta hemifrån, på kontoret, från sommarstugan, eller där de befinner sig. Våra kunder finns över hela Sverige och avståndet är aldrig ett hinder för att arbeta med oss. Vill kunden träffas, då gör vi det. Det bästa brukar vara en blandning för bästa effektivitet och värde.
Vad skiljer Ngine från andra byråer?
Ngine är en blandning av människor från olika bakgrunder och branscher. Vi kommer från media, IT, marknad, reklam, tech, e-handel och mycket mer. Det vi alla har gemensamt är att vi brinner för den datadrivna utvecklingen inom marknad, kommunikation och verksamheter. Den snabba omställningen i världen kräver att vi finns online, samt att vi utvecklar och vårdar den digitala kundresan och relationen. Vi är några specialister inom en rad olika områden när det kommer till datadriven marknadsföring och inget gör oss lyckligare än när våra kunder förflyttar sina affärer framåt med hjälp av våra tjänster.
Varför ska jag välja Ngine som digital byrå?
Frågar du oss så är det för att vår affärsförståelse och erfarenhet av strategisk verksamhetsutveckling med hjälp av digitala initiativ som är det som skiljer oss åt från andra byråer. Vi tror inte på quick fixes utan jobbar långsiktigt med våra kunder för att generera hållbara resultat. Frågar du våra kunder är det troligen just för att vi går på djupet och grundar våra digitala kommunikationsmål i de övergripande verksamhetsmålen. Vi börjar alla nya kundprojekt med en workshop och utarbetar därefter strategier, hypoteser och genomförandeplaner för att att nå uppsatta mål. Vi prioriterar en nära relation med våra kunder och arbetar kontinuerligt tillsammans för att ständigt förbättra och utveckla kundens affär.
Vad är medelåldern på Ngine?
Just nu är medelåldern 37. Hos Ngine är mångfald viktigt, både vad gäller olika bakgrunder, kompetenser, erfarenheter och ålder. Vi tar gärna emot praktikanter som vill växa tillsammans med oss. De flesta LIA-praktikanter vi har haft hos oss på Ngine har börjat jobba som timanställda utöver praktiken. Några har sedan även blivit fastställda. För oss är detta ett sätt att ha flera generationer av digital kompetens som vi kan erbjuda i form av tjänster till våra kunder.
Jag vill också jobba hos er, hur gör jag?
Om du har passionen för och drivs av att förflytta verksamheter framåt med hjälp av digitala initiativ, då har du kommit rätt. Vi vill alltid ha kontakt med dig som är passionerade för digital och datadriven marknadsföring, vare sig din nischkompetens är inom SEO, analys, webbutveckling eller contentproduktion Hör av dig – vi svarar (nästan) direkt!
Varför engagerar sig Ngine i framtidens utbildning?
Ngine är engagerade i Borås YH och utbildningen “Digital Business Developer”. Vi erbjuder digitala marknadsföringstjänster i framkant och lika viktigt som det är för oss att bidra med kunskap till kommande arbetsmarknad, lika viktigt är det att vi får insikter från nya talanger. Denna specifika utbildningen hos Borås YH utbildar nästa generations digitala marknadsförare och dem vill vi ha en god relation till. Dessutom är det väldigt roligt att utbilda och diskutera digital marknadsföring med den yngre generationen som lever och andas i den digitala världen, precis som vi.

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks