Dude in office taking notes

En del i HubSpot CRM Suite

HubSpot Sales Hub

Hubspot Sales Hub - när du vill effektivisera ditt försäljningsarbete och skapa djupare realtioner med dina kunder.

Vad är Hubspot Sales Hub?

Sales Hub Det är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att fördjupa din relation till dina kunder samt i arbetet med att avsluta fler affärer. Med hjälp av verktyget kan du på ett enkelt sätt hantera och anpassa din egna pipelines vilket ger dig bättre kontroll och ett mer effektivt arbete. Hubspot Sales Hub underlättar din försäljningsprocess och tar bort friktionen genom att samla alla dina verktyg och data på en användarvänlig CRM-plattform.

Verktyget som hjälper dig att sälja snabbare och bättre

Hubspot Sales Hub ger dig möjligheten nå dina säljmål lättare. Med hjälp av verktyget kan du få kontakt med potentiella kunder, fördjupa relationer och anpassa din pipeline utefter ditt företags behov.

Få kontakt med potentiella kunder

Missa aldrig ett tillfälle att få kontakt med dina potentiella kunder. Verktyget ger dig möjlighet att skapa kontakt på flera sätt: 

Mallar för dina e-postmeddelanden
Spara dina bäst presterande mail till mallar. Dessa kan du sedan optimera och personalisera samt dela med resten av ditt team.

Spåra dina e-postutskick
Genom att spåra dina utskick kan du se när dina e-postmeddelanden öppnas. Då kan du följa upp detta precis rätt i stund och stänga affären snabbare. 

Hantera dina dokument och spårning
Skapa ett bibliotek av innehållet som säljer bäst. Dela dina dokument direkt från Outlook eller Gmail och spåra vilket content som bidrar till flest affärer.

Konverterings-intelligens
Få automatiskt fram samtalsdetaljer. Använd dig sedan av AI-drivna insikter och få möjlighet till coaching.

Spåra samtal
Genom samtalsspårning kan du prioritera dina säljsamtal. Ring, spela in och logga dina samtal i Hubspot för en maximal effektivitet.

Automatisera din försäljning
Sätt upp flertalet automatiserade och personaliserade e-postmeddelanden och följ upp för att säkerställa att ditt varumärke är top-of-mind genom hela säljprocessen.

Bild på kontakt i HubSpot Sales Hub

Fördjupa dina kundrelationer med HubSpot Sales Hub

Fördjupa dina kundrelationer med HubSpot Sales HubGenom en bättre relation får du också en tydligare bild kring vad dina kunder vill ha och när de vill ha det. Hubspot Sales Hub ger dig möjlighet att göra detta på flera sätt: 

Schemalägg dina möten
Schemalägg möten på ett snabbare och effektivare sätt. Då undviker du att maila med dina kunder fram och tillbaka.

Betalningar
Få ditt företag att växa snabbare med hjälp av säkra och snabba betalningar i en lättanvänd och handelsdriven CRM-plattform.

Live chatt
Chatta med dina potentiella kunder när de befinner sig på din webbplats. Var behjälplig, svara på frågor och underlätta deras besök. Detta kan i sin tur leda till fler konverteringar.

Bild på pipeline i HubSpot Sales Hub

Hantera dina Pipelines / Affärsmöjligheter

Anpassa dina pipelines, automatisera administrativa uppgifter och få en full insyn i ditt företags hälsa. Används sales Hubs kraftfulla funktioner: 

Underlätta säljsamtalen

Hjälp ditt team att avsluta affärerna snabbare. Lägg in lättillgängliga och konkurrenskraftiga slagord och samtalskort som ditt team kan använda sig av vid samtal med kunderna.

Skapa offerter
Ta fram skräddarsydda offerter på några sekunder. Skicka sedan dessa offerter när din produkt är i fokus och avsluta dina affärer snabbare.

Försäljningsanalys och rapporter
Du får en full insyn i din process så att du kan förutse prognosen och leverera utmärkta resultat.

Använd Hubspots App i mobilen
Arbeta mot dina mål och hantera din försäljningsprocess från vilken enhet som helst.

Hantera dina pipelines
Med hjälp av Hubspot Sales Hub kan du lägga in dina deals, fördela arbetsuppgifter och övervaka processen i ett dashboard och på så sätt underlätta ditt arbete.

Kontobaserad marknadsföring
Bygg djupare relationer och förvandla dina de mest värdefulla målkonton till kunder. Låt Sales Hub hjälpa dig att identifiera dina målkonton.

Bild på e-signering i HubSpot Sales Hub

Hubspot Sales Hub finns i fyra olika licenser

HubSpot Sales Hub Free

Perfekt för dig som vill testa på verktyget, men vi rekommenderar att skaffa en licens för att få ut mer utav verktyget. Nedan listar vi några av gratisversionens funktioner:

- Hantering av kontakter
- Pipeline för deals
- Offerter
- Scheman för mötesbokning
- Live Chatt
- Rapporter

HubSpot Sales Hub Starter

Ett verktyg för dig som vill utveckla och förbättra din säljprocess. Med den här licensen får du ta del av fler funktioner: Nedan listas några: 

- Samtliga funktioner som ingår i gratisversionen
- En enklare automation
- Målmätning
- Fler valbara valutor
- Skapa och publicera målsidor
- Retargetingannonser för dem som lämnat din webbplats

HubSpot Sales Hub Pro

Denna licens-nivån rekommenderar vi till er som vill använda er av ett mer avancerat verktyg och ta en försäljningsprocess till nästa nivå. Nedan listas några funktioner som licensen innehåller: 

- Alla funktioner som ingår i starterlicensen
- Kundanpassade rapporter
- Möjlighet att signera dokument och offerter digitalt med e-signatur
- Telefonsupport
- Utökade arbetsflöden och mail-sekvenser
- Skapa produktbibliotek och håll kolla på vilka tjänster/produkter som säljer bäst
- Integrera Hubspot med Slack
- Anpassad kontaktdata så du kan matcha data kring kontakter med säljprocessen

Integrerat med HubSpot CRM

HubSpot Sales Hub är helt integrerat med HubSpot CRM och HubSpots övriga moduler och verktyg vilket ger gör det möjlighet att använda CRM-data för att personifiera, anpassa, och skapa dynamiskt innehåll i t ex automatiserade i säljarbetet. Via Hubspots spårningsscript spåras även insikter om besökarens beteende på webbsidan i den gemensamma CRM-databasen.

Two people on cliff helping each other climb

Varför välja Ngine som HubSpot-partner?

Ngine är en certifierad HubSpot partner och alla våra CRM-konsulter är HubSpot-certifierade med många års specialistkunskap inom implementering, support och rådgivning. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi stöttar med allt inom:

  • Strategi och målgruppsstyrning
  • Design och användarupplevelse
  • Teknisk uppsättning
  • KPI ramverk och mätplan
  • Implementeringar och integrationer med externa system
  • Innehållsanalys och Innehållsproduktion
  • Onboarding och utbildning

Vår process för samarbete

Vi arbetar enligt nedan process för att implementera HubSpot CMS i din verksamhet på bästa sätt.

1. Nuläge, strategioch målstyrning – För att skapa rätt förutsättningarna för framgång börjar vi med ett Discovery-möte där vi alltid definierar en målbild med tydliga KPIer samt en kartläggning av de olika initiativen som innefattas i uppdraget.

2. Åtgärdsplan – För en snabbare och rakare väg mot resultat är det viktigt att vi sätter en konkret åtgärdslista både på kort och på lång sikt. Vi börjar med de lågt hängande frukterna och arbetar oss sedan vidare. Allt vi gör utgår från så hög impact som möjligt och pekar alltid mot de uppsatta målen.

3. Datadrivet arbete – För att upprätta en god digital hygien är det viktigt att arbeta löpande med sina olika initiativ. Varje månad genomförs ett proaktivt möte där vi går igenom resultatuppföljning och prioriteringar av arbetet nästkommande period.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att komma i gång med HubSpot Sales eller något annat HubSpot-verktyg? Eller kan vi hjälpa dig på något annat sätt? Tveka inte att kontakta oss!

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

marketing automation

Sammanfoga behoven med marketing automation

Det finns en hel del teknokratisk behov som uppstått medvetet som omedvetet som de flesta verksamheter köper in lösningar på. I genomsnitt har en medarbetare ca 8 lösningar enligt Blissfully. Detta resulterat i att vi ser på global nivå via HubSpot att medelstora bolag har i genomsnitt över 73 olika lösningar för att hantera en holistiskt kundbild och mycket av detta går att sammanfoga mer kostnadseffektivt för en holistisk kundbild i dag. Här är en vanlig lista på behov som de flesta betalar ett par tiotusen kronor per månad för, men som du kan komma ner betydligt lägre med och kunna krama ut en helt annan svänghjulseffekt på – känner du igen dig i listan? Innehållsproduktion Verktyg för Inbound lead generering och marketing automation med dynamiska landningssidor, formulär, flöden, email och scoring. Email marknadsföring - email mallar, hantering av prenumerationer, dynamiskt innehåll CRM - hantering av kontakter och företag med segmenteringsmöjligheter att sätta upp egna properties och se aktiviteter på kontakter osv Sociala kanaler med publiceringar, kalender, uppföljning Konversationer på webbplatsen med chatt, popup-forms Dagligt säljarbete där säljpipen kan anpassas efter säljprocesser och hantering av uppgifter, email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dagligt teamarbete med arbetsprocess, hantering av uppgifter, testning, experimentering,  email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dashboards med uppföljning av marknads- och säljaktiviteter med möjlighet att skapa egna samt lägga till mål Integrationer med annonsplattformar som exempelvis Google Ads, Facebook och LinkedIn för att exportera underlag till målgrupper löpande samt följa upp utfall på annonsering

Läs mer
Se alla knowledge snacks