three people walking on a mountain

Vi drivs av data och att förflytta våra kunder framåt

I en värld där kunderna har fler valmöjligheter än någonsin, måste verksamheter utveckla en långsiktig kundcentrerad strategi som ger tillväxt. Vi fokuserar på att leverera insikter som skapar tillväxt. Vi drivs av data och att lyckas tillsammans med vår kunder.

Bland våra kunder märks
Two hikers on top of mountain

Några av våra Ngineers

Carl Magnus Svensson

CEO / Affärsansvarig
carlmagnus.svensson@ngine.se
LinkedIn

Magnus Frejd

COO / Affärsansvarig
magnus.frejd@ngine.se
LinkedIn

Linda Lindström

Hubspot Marketing Specialist
linda.lindstrom@ngine.se
LinkedIn

Isabella Althinsson

(Föräldraledig) Online Marketer
isabella.althnsson@ngine.se
LinkedIn

Henrik Skoglund

Front-end Developer
henrik.skoglund@ngine.se
LinkedIn

André Lundqvist

Online Marketer
andre.lundqvist@ngine.se
LinkedIn

Cecilia Dreier

Online Marketer/Ads specialist
cecilia.dreier@ngine.se
LinkedIn

Tjänster vi erbjuder

Din verksamhet står säkert inför många utmaningar som kräver mycket uppmärksamhet. Men du behöver inte göra allt själv. Som digital byrå sitter vi på en bred kompetens som kan ta din verksamhet närmare era affärsmål. Vårt team består av specialister som kan hjälpa dig med webbutveckling, sökmotoroptimering (SEO), PPC, testning och optimering, innehållsmarknadsföring, hantering av sociala medier och mycket mer.

Våra tjänster

Vad säger våra kunder om oss?

Vi har hjälpt ett flertal olika företag inom många olika branscher med att öka deras tillväxt och digitala närvaro. Detta är vad dom har att säga om vårt samarbete.

a red stara red stara red stara red stara red star

För oss är HubSpot det centrala navet för all kunddata och under våra hektiska perioder hinner vi inte vänta på att agera. Automatiserade processer inom marknadsföring och sälj är en förutsättning för tillväxt.

Home of Textile AB

a red stara red stara red stara red stara red star

Genom att implementera ett datadrivet mindset i organisationen har vi nu möjlighet att skapa första klassens kundupplevelse genom hela bostadsköpet.

SKANSKA BOSTAD

a red stara red stara red stara red stara red star

Vår leverans av kunskap baseras naturligtvis på att vi har rätt data tillgänglig vid rätt tillfälle och att vi når rätt personer med rätt budskap.

Nordiska Textilakademin

a red stara red stara red stara red stara red star

För oss som ett snabbväxande bolag så är det A och O att vi har koll på vår kunddata och interna processer. Då är HubSpot ett givet val för att hantera marknad, sälj och kundtjänst.

Grohus AB

a red stara red stara red stara red stara red star

Med en ny tydlig identitet och profil i våra olika digitala initiativ har vi nu öppnat upp vår verksamhet för nya varumärken, distributörer och samarbetspartner worldwide.

TENNIS FASHION

a red stara red stara red stara red stara red star

Nu känns det som om vi fått en Formel-1 bil jämfört med hur det var innan, sagt av Borås Ink efter att Ngine byggt om och lanserat deras webbtjänst i en modern nocode-lösning.

BORÅS INK

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks

FAQ

Här listar vi svaren på de frågor vi får mest. Vi tar vårt arbete på fullt allvar, brinner för det vi gör och vi känner att vi kan vara med och göra skillnad. Dock är det bara ett arbete, det finns viktigare saker i livet :)

Var finns Ngine?
Ngine har kontor i Textile Fashion Center i Borås samt Media Evolution i Malmö. Vi är en hybridorganisation, alltså våra medarbetare växlar mellan att arbeta hemifrån, på kontoret, från sommarstugan, eller där de befinner sig. Våra kunder finns över hela Sverige och avståndet är aldrig ett hinder för att arbeta med oss. Vill kunden träffas, då gör vi det. Det bästa brukar vara en blandning för bästa effektivitet och värde.
Vad skiljer Ngine från andra byråer?
Ngine är en blandning av människor från olika bakgrunder och branscher. Vi kommer från media, IT, marknad, reklam, tech, e-handel och mycket mer. Det vi alla har gemensamt är att vi brinner för den datadrivna utvecklingen inom marknad, kommunikation och verksamheter. Den snabba omställningen i världen kräver att vi finns online, samt att vi utvecklar och vårdar den digitala kundresan och relationen. Vi är några specialister inom en rad olika områden när det kommer till datadriven marknadsföring och inget gör oss lyckligare än när våra kunder förflyttar sina affärer framåt med hjälp av våra tjänster.
Varför ska jag välja Ngine som digital byrå?
Frågar du oss så är det för att vår affärsförståelse och erfarenhet av strategisk verksamhetsutveckling med hjälp av digitala initiativ som är det som skiljer oss åt från andra byråer. Vi tror inte på quick fixes utan jobbar långsiktigt med våra kunder för att generera hållbara resultat. Frågar du våra kunder är det troligen just för att vi går på djupet och grundar våra digitala kommunikationsmål i de övergripande verksamhetsmålen. Vi börjar alla nya kundprojekt med en workshop och utarbetar därefter strategier, hypoteser och genomförandeplaner för att att nå uppsatta mål. Vi prioriterar en nära relation med våra kunder och arbetar kontinuerligt tillsammans för att ständigt förbättra och utveckla kundens affär.
Vad är medelåldern på Ngine?
Just nu är medelåldern 37. Hos Ngine är mångfald viktigt, både vad gäller olika bakgrunder, kompetenser, erfarenheter och ålder. Vi tar gärna emot praktikanter som vill växa tillsammans med oss. De flesta LIA-praktikanter vi har haft hos oss på Ngine har börjat jobba som timanställda utöver praktiken. Några har sedan även blivit fastställda. För oss är detta ett sätt att ha flera generationer av digital kompetens som vi kan erbjuda i form av tjänster till våra kunder.
Jag vill också jobba hos er, hur gör jag?
Om du har passionen för och drivs av att förflytta verksamheter framåt med hjälp av digitala initiativ, då har du kommit rätt. Vi vill alltid ha kontakt med dig som är passionerade för digital och datadriven marknadsföring, vare sig din nischkompetens är inom SEO, analys, webbutveckling eller contentproduktion Hör av dig – vi svarar (nästan) direkt!
Varför engagerar sig Ngine i framtidens utbildning?
Ngine är engagerade i Borås YH och utbildningen “Digital Business Developer”. Vi erbjuder digitala marknadsföringstjänster i framkant och lika viktigt som det är för oss att bidra med kunskap till kommande arbetsmarknad, lika viktigt är det att vi får insikter från nya talanger. Denna specifika utbildningen hos Borås YH utbildar nästa generations digitala marknadsförare och dem vill vi ha en god relation till. Dessutom är det väldigt roligt att utbilda och diskutera digital marknadsföring med den yngre generationen som lever och andas i den digitala världen, precis som vi.