a woman sitting down making coffee

Bli hittad vid rätt tillfälle

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) gör att du får synlighet i sökmotorer som Google, Bing, Yahoo etc. som kan vara relevant för din leadsgenerering och affär online. Om du också vill vara synlig när dina kunder letar efter dina tjänster är du på helt rätt plats.

Prata med en specialist
Bland våra kunder märks

Vi hjälper dig med SEO och ökar din synlighet på nätet.

Dina kunder finns med allra största sannolikhet på Google. Vi hjälper dig att identifiera dina kunders sökbeteenden så att du kan attrahera de kunder som har störst positiv påverkan på din verksamhet.
Läs gärna vårt blogginlägg om vad du bör tänka på när det gäller sökordsoptimering (seo) vid lansering av en ny webb.

 1. 1

  Ökat förtroendet till ditt varumärke

  Människor som är intresserade av dina produkter eller tjänster vänder sig ofta till Google för att få mer information. SEO kan hjälpa till att ge ditt företag en konkurrensfördel och öka trovärdigheten och förtroendet.

 2. 2

  Bli hittad av de som är redo att konvertera

  Människor som är intresserade av dina produkter eller tjänster vänder sig ofta till Google för att få mer information. SEO kan hjälpa till att ge ditt företag en konkurrensfördel och öka trovärdigheten och förtroendet.

 3. 3

  Bättre användbarhet av din webbplats

  Genom att göra webbplatsen optimerad för sökmotorer så blir även användbarhet förbättrad genom att implementera SEO, eftersom det säkerställer att webbplatsens innehåll och information lätt kan hittas

Kontakta oss så berättar vi mer

Vår SEO process för bättre ranking

 1. 1

  Sökordsanalys

  Vi börjar att göra en sökordsanalys där vi utgår från det som redan finns på er befintliga webbsida, samt information vi får av er under vår första workshop. Därefter undersöker sökvolymer och sökvolymer på relevanta sökord som kan hjälpa dig att få mer trafik till din webbsida.

 2. 2

  Identifiera sökbeteenden

  Målsättningen är att identifiera relevanta sökbeteenden kopplade till era produkter/tjänster och kundsegment för att öka synligheten på just era produkter och/eller tjänster.

 3. 3

  Prioritera sökord

  Från sökordsanalysen gör vi en prioritering på de sökord och sökfraser som har en hög sökvolym, för att kunna skapa så stor effekt som möjligt. Vi tar också hänsyn till hur kunden söker beroende på var i kundresan kunden befinner sig.

 4. 4

  Contentplan

  Detta läggs sedan in i en contentplan. Därefter rekommenderar vi att vi tar fram ett SEO-recept som underlag för contentproduktionen för att snabbare rankas högre av Google. 

 5. 5

  Bättre effekt

  När vi lyckas med detta kommer ni få bra organiskt trafik och bättre effekt av annonsering. Bättre landningssidor = bättre och billigare trafik. 

Boka ett möte

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

marketing automation

Sammanfoga behoven med marketing automation

Det finns en hel del teknokratisk behov som uppstått medvetet som omedvetet som de flesta verksamheter köper in lösningar på. I genomsnitt har en medarbetare ca 8 lösningar enligt Blissfully. Detta resulterat i att vi ser på global nivå via HubSpot att medelstora bolag har i genomsnitt över 73 olika lösningar för att hantera en holistiskt kundbild och mycket av detta går att sammanfoga mer kostnadseffektivt för en holistisk kundbild i dag. Här är en vanlig lista på behov som de flesta betalar ett par tiotusen kronor per månad för, men som du kan komma ner betydligt lägre med och kunna krama ut en helt annan svänghjulseffekt på – känner du igen dig i listan? Innehållsproduktion Verktyg för Inbound lead generering och marketing automation med dynamiska landningssidor, formulär, flöden, email och scoring. Email marknadsföring - email mallar, hantering av prenumerationer, dynamiskt innehåll CRM - hantering av kontakter och företag med segmenteringsmöjligheter att sätta upp egna properties och se aktiviteter på kontakter osv Sociala kanaler med publiceringar, kalender, uppföljning Konversationer på webbplatsen med chatt, popup-forms Dagligt säljarbete där säljpipen kan anpassas efter säljprocesser och hantering av uppgifter, email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dagligt teamarbete med arbetsprocess, hantering av uppgifter, testning, experimentering,  email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dashboards med uppföljning av marknads- och säljaktiviteter med möjlighet att skapa egna samt lägga till mål Integrationer med annonsplattformar som exempelvis Google Ads, Facebook och LinkedIn för att exportera underlag till målgrupper löpande samt följa upp utfall på annonsering

Läs mer
Se alla knowledge snacks