Laptop and mobile showing social media likes & hearts

Öka din synlighet online

Digital marknadsföring

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom digital marknadsföring för att hjälpa dig att växa ditt företag. Vi brinner för det arbete vi gör och letar alltid efter nya innovativa sätt att hjälpa våra kunder att växa.

Bland våra kunder märks

Digital marknadsföring – Maximal synlighet för ditt företag online

Välkommen till Ngine - din partner inom digital marknadsföring. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa ditt företag att växa och öka synligheten online. Med vårt engagemang för innovation och kundfokus, är vi redo att ta ditt företag till nästa nivå. Som en certifierad Google Partner kan du lita på vår expertis och högkvalitativa service.

Digital marknadsföring med Google-annonsering

För att nå framgång i dagens konkurrensutsatta digitala landskap är det viktigt att ha effektiv och målinriktad Google-annonsering. Som certifierade Google Partners, är våra experter på Ngine specialiserade på att skapa och optimera Google Ads-kampanjer för att driva trafik, konverteringar och ROI. Vi erbjuder en komplett hantering av dina Google Ads, inklusive sökannonser, displayannonser och remarketing för att maximera ditt företags online-potential.

Digital marknadsföring med Facebook/Instagram-annonsering

Sociala medier är en viktig del av digital marknadsföring och erbjuder enastående möjligheter att nå och engagera din målgrupp. På Ngine är vi proffs på att skapa och hantera annonser för Facebook och Instagram, vilket hjälper ditt företag att öka varumärkeskännedom, engagemang och konverteringar. Vi analyserar och optimerar dina sociala medier-kampanjer för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.

Digital marknadsföring med LinkedIn-annonsering

LinkedIn är en kraftfull plattform för B2B-marknadsföring och ger dig möjlighet att nå beslutsfattare och influencers inom din bransch. Ngine erbjuder skräddarsydda LinkedIn-annonseringsstrategier som hjälper dig att bygga relationer, generera leads och öka försäljningen. Vi hanterar hela processen från målgruppsanalys och annonsinnehåll till övervakning och optimering för att säkerställa att dina LinkedIn-kampanjer levererar maximal avkastning.

Certifierad Google Partner

Som en certifierad Google Partner har Ngine tillgång till den senaste informationen, resurserna och verktygen inom digital marknadsföring. Vår certifiering garanterar att vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att skapa, hantera och optimera effektiva digitala marknadsföringskampanjer. När du väljer Ngine för din digitala marknadsföring kan du vara säker på att du får den bästa servicen och resultaten för ditt företag.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur Ngine kan hjälpa dig att öka din synlighet online och nå dina affärsmål genom effektiv digital marknadsföring.

FAQ

Här listar vi svaren på de frågor vi får mest. Vi tar vårt arbete på fullt allvar, brinner för det vi gör och vi känner att vi kan vara med och göra skillnad. Dock är det bara ett arbete, det finns viktigare saker i livet :)

Var finns Ngine?
Ngine har kontor i Textile Fashion Center i Borås samt Media Evolution i Malmö. Vi är en hybridorganisation, alltså våra medarbetare växlar mellan att arbeta hemifrån, på kontoret, från sommarstugan, eller där de befinner sig. Våra kunder finns över hela Sverige och avståndet är aldrig ett hinder för att arbeta med oss. Vill kunden träffas, då gör vi det. Det bästa brukar vara en blandning för bästa effektivitet och värde.
Vad skiljer Ngine från andra byråer?
Ngine är en blandning av människor från olika bakgrunder och branscher. Vi kommer från media, IT, marknad, reklam, tech, e-handel och mycket mer. Det vi alla har gemensamt är att vi brinner för den datadrivna utvecklingen inom marknad, kommunikation och verksamheter. Den snabba omställningen i världen kräver att vi finns online, samt att vi utvecklar och vårdar den digitala kundresan och relationen. Vi är några specialister inom en rad olika områden när det kommer till datadriven marknadsföring och inget gör oss lyckligare än när våra kunder förflyttar sina affärer framåt med hjälp av våra tjänster.
Varför ska jag välja Ngine som digital byrå?
Frågar du oss så är det för att vår affärsförståelse och erfarenhet av strategisk verksamhetsutveckling med hjälp av digitala initiativ som är det som skiljer oss åt från andra byråer. Vi tror inte på quick fixes utan jobbar långsiktigt med våra kunder för att generera hållbara resultat. Frågar du våra kunder är det troligen just för att vi går på djupet och grundar våra digitala kommunikationsmål i de övergripande verksamhetsmålen. Vi börjar alla nya kundprojekt med en workshop och utarbetar därefter strategier, hypoteser och genomförandeplaner för att att nå uppsatta mål. Vi prioriterar en nära relation med våra kunder och arbetar kontinuerligt tillsammans för att ständigt förbättra och utveckla kundens affär.
Vad är medelåldern på Ngine?
Just nu är medelåldern 37. Hos Ngine är mångfald viktigt, både vad gäller olika bakgrunder, kompetenser, erfarenheter och ålder. Vi tar gärna emot praktikanter som vill växa tillsammans med oss. De flesta LIA-praktikanter vi har haft hos oss på Ngine har börjat jobba som timanställda utöver praktiken. Några har sedan även blivit fastställda. För oss är detta ett sätt att ha flera generationer av digital kompetens som vi kan erbjuda i form av tjänster till våra kunder.
Jag vill också jobba hos er, hur gör jag?
Om du har passionen för och drivs av att förflytta verksamheter framåt med hjälp av digitala initiativ, då har du kommit rätt. Vi vill alltid ha kontakt med dig som är passionerade för digital och datadriven marknadsföring, vare sig din nischkompetens är inom SEO, analys, webbutveckling eller contentproduktion Hör av dig – vi svarar (nästan) direkt!
Varför engagerar sig Ngine i framtidens utbildning?
Ngine är engagerade i Borås YH och utbildningen “Digital Business Developer”. Vi erbjuder digitala marknadsföringstjänster i framkant och lika viktigt som det är för oss att bidra med kunskap till kommande arbetsmarknad, lika viktigt är det att vi får insikter från nya talanger. Denna specifika utbildningen hos Borås YH utbildar nästa generations digitala marknadsförare och dem vill vi ha en god relation till. Dessutom är det väldigt roligt att utbilda och diskutera digital marknadsföring med den yngre generationen som lever och andas i den digitala världen, precis som vi.

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks