En person som sitter vid en laptop

Webbutveckling

Webflow partner

Vi är experter på att skapa professionella hemsidor med hjälp av Webflow, en plattform för webbdesign och utveckling. Med Webflow kan vi snabbt och enkelt bygga responsiva hemsidor som publiceras på en övervakd server med hög prestanda.

Prata med en specialist

Webflow som CMS för din webb

Webflow är ett verktyg för att skapa professionella och användarvänliga webbplatser utan att behöva skriva en enda rad kod. Nåja lite kod behövs för att skapa anpassade moduler och integrationer men som användare får man tillgång till en visuell drag-drop-editor som gör det möjligt att redigera sina sidor snabbt och enkelt utan att behöva vara programmerare.

Med Webflow kan man bygga webbplatser för alla enheter, inklusive mobil, tablet och desktop, och man har möjlighet att designa webbplatsen precis som man vill. Webflow har också många integrationsmöjligheter med andra verktyg, såsom e-handel, CRM och marknadsföringsplattformar.

Främsta fördelar med Webflow

Webflow är en modern plattform för att bygga webblösningar. Verktyget ger många fördelar för de som vill ha en snabb, säker och enkel plattform för att utveckla och uppdatera sin webbplats. Några av de främsta fördelarna är:

  • Ingen kodning krävs: Webflow är ett visuellt verktyg som gör att man kan skapa och uppdatera webbplatser utan att behöva skriva någon kod. Detta gör det enkelt för personer utan programmeringskompetens att underhålla webbplatser.
  • Användarvänligt gränssnitt: Webflow har ett intuitivt gränssnitt som gör att man snabbt kan komma igång med att bygga webbplatser. Man kan enkelt dra och släppa element på sidan och ändra på utseende och layout.
  • Många integrationsmöjligheter: Webflow har möjlighet att integrera med andra verktyg såsom e-handel, CRM och marknadsföringsplattformar, vilket ger möjlighet att utöka webbplatsens funktioner.
  • Responsiv design: Webbplatser som byggs med Webflow är responsiva och fungerar på alla enheter, inklusive mobil, tablet och desktop.
  • Möjlighet att anpassa designen: Webflow ger möjlighet att designa webbplatsen precis som man vill, med möjlighet att använda sina egna bilder, färger och fonter. Man kan också välja mellan olika mallar och teman för att få en bra grund att bygga vidare på.
  • Inget behov att plugins: En webb byggd med Webflow blir inte beroende av en mängd olika plugins (läs Wordpress) som gör webbsidan både krångligare att hålla uppdarad och som också ökar risken för tex intrång via gamla ej uppdaterade plugins.

Förutom avancerade design- och utvecklingsfunktioner inkluderar Webflow också hosting- och publiceringsfunktioner, vilket gör det enkelt för att deploya sina hemsidor på webben. Sammantaget är Webflow en kraftfull och användarvänligt plattform som gör det möjligt att skapa professionella hemsidor.

Ngine är en certifierad Webflow partner

Som certifierad Webflow partner erbjuder vi också integrationer med andra verktyg som e-handelsplattformar, emailplattformar, affärssystem och crmsystem som HubSpot. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan utveckla din webbtjänst.

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

marketing automation

Sammanfoga behoven med marketing automation

Det finns en hel del teknokratisk behov som uppstått medvetet som omedvetet som de flesta verksamheter köper in lösningar på. I genomsnitt har en medarbetare ca 8 lösningar enligt Blissfully. Detta resulterat i att vi ser på global nivå via HubSpot att medelstora bolag har i genomsnitt över 73 olika lösningar för att hantera en holistiskt kundbild och mycket av detta går att sammanfoga mer kostnadseffektivt för en holistisk kundbild i dag. Här är en vanlig lista på behov som de flesta betalar ett par tiotusen kronor per månad för, men som du kan komma ner betydligt lägre med och kunna krama ut en helt annan svänghjulseffekt på – känner du igen dig i listan? Innehållsproduktion Verktyg för Inbound lead generering och marketing automation med dynamiska landningssidor, formulär, flöden, email och scoring. Email marknadsföring - email mallar, hantering av prenumerationer, dynamiskt innehåll CRM - hantering av kontakter och företag med segmenteringsmöjligheter att sätta upp egna properties och se aktiviteter på kontakter osv Sociala kanaler med publiceringar, kalender, uppföljning Konversationer på webbplatsen med chatt, popup-forms Dagligt säljarbete där säljpipen kan anpassas efter säljprocesser och hantering av uppgifter, email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dagligt teamarbete med arbetsprocess, hantering av uppgifter, testning, experimentering,  email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dashboards med uppföljning av marknads- och säljaktiviteter med möjlighet att skapa egna samt lägga till mål Integrationer med annonsplattformar som exempelvis Google Ads, Facebook och LinkedIn för att exportera underlag till målgrupper löpande samt följa upp utfall på annonsering

Läs mer
Se alla knowledge snacks