Postat av
Henrik Skoglund
June 29, 2022
Digital Marknadsföring
Marketing Automation
seo
HubSpot
sommar

Sommarhälsning från Ngine ☀️

Nu är sommar, sol, bad och semester här! Hur fort gick inte det? Det var verkligen inte längesedan vi åkte skidor och skottade snö.

För oss på Ngine har våren varit intensiv och inneburit en rad spännande uppdrag. Det allra roligaste är att få hjälpa våra kunder att förflytta sig framåt i sin digitala resa med hjälp av rätt sorts marknadsföringsinsatser, oavsett storlek och bransch. Vi har fortsatt utveckla våra befintliga kunder och även tagit oss an en hel del nya. Läs om några av dem här och här.

Vi försöker med jämna mellanrum att berätta om hur vi jobbar med våra kunder och våra expertisområden såsom webbutveckling, sökmotoroptimering och marketing automation. Vi använder gärna Hubspot som verktyg för de kunder som är redo och är guldcertifierad HubSpotpartner. 

Om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag i er digitala marknadsföringsresa finns vissa av oss på plats även under juli. Annars är du välkommen att höra av dig i augusti!

Tips på inspiration under sommarledigheten

Det är väl aldrig fel med lite tips om både aktiviteter och inspiration att göra och insupa under semestern? Nedan har vi Ngineers samlat och tipsat om våra personliga favoriter.

Carl Magnus, Affärsansvarig CEO

63ee91f909820f77d1b44bb1_image8

På somrarna brukar jag hålla till på Bjärehalvön och om ni vill upptäcka Båstad med omnejd kan jag verkligen rekommendera Hovs Hallar, Norrvikens trädgårdar och ATP tennis i sommar. 

Vill du ha något intressant att lyssna till kan jag rekommendera Den Digitala Draken som handlar om tech-scenen i Kina och den digitala utvecklingen på djupet genom ett nätverk av lokala experter inom som ämnen som fintech, sociala medier, e-handel, tech regulation, transportation och new retail.

Magnus Frejd, Affärsansvarig COO

63ee91f909820f6347b44bb2_image1

Sommaren tillbringar jag helst i Bohuslän i båten. Det blir besök i olika gästhamnar och naturhamnar med bad och grill på klipporna, samt en och annan solnedgång med kameran redo. Oavsett semester eller inte så är nyfikenheten stor på ny teknik och att lära mig nya saker. Just nu är det starkt fokus på HubSpot CRM Suite. 

För regniga dagar eller för en “aktiv” semester kan jag verkligen rekommendera någon av alla utbildningar som finns på HubSpot Academy som t.ex. Marketing Software för att få en inblick i alla verktyg som finns i HubSpot Marketing. 

Andreas Cederblad, Growth Master

Skärmavbild 2022-06-28 kl. 14.18.29

Sommaren blir tillägnad optimeringsarbete, trädgård, hus, motorcykel och familjen med några stopp i Sandhammaren, Hällevik och Lomma. I vardagen kan jag varva med Armchair Experts på Spotify i bakgrunden som ett skönt inslag jämfört med övrigt informationsintag som kan kännas som en stor omfattande crawler.

Ett tips till solstolen är böcker via Amazon med Kindle till din smartphone, berätta gärna vad du tyckte sen.

Ellinor Bokedal, Strategisk Projektledare & CMO

63ee91f909820f55e7b44bb4_image6

En perfekt semester för mig är en aktiv sådan. De senaste tre åren har vi cyklat Sella Ronda i Dolomiterna, Italien - en helt magiskt upplevelse! I år blir det istället segling och vandring på nya platser. Att ligga still på en strand är inget för den här rastlösa själen. Ju mer man rör på sig, desto mer får man uppleva, eller hur?

Sommar för mig betyder ändå avkoppling från jobbrelaterade saker, så Sommar i P1 med ett nytt sommarprat i öronen varje dag är ett perfekt avbrott. Mina favoriter är ofta entreprenörerna som berättar om vad det innebär att bygga bolag och experterna som pratar om bl.a. IT-säkerhet. Missa inte det i sommar!

Isabella Althinsson, Operativ Projektledare

63ee91f909820fb49eb44bcb_image2

Den svenska sommaren är otroligt vacker och jag njuter gärna ute i naturen – om du frågar mig tycker jag att det absolut bästa sättet att se och upptäcka naturen är genom att cykla. Friheten det ger är fantastisk!

Denna sommaren kommer jag dock hålla mig till lite mer lugnare aktiviteter då bebis är beräknad om tre veckor, så medan jag chillar i skuggan med en glass i handen rekommenderar jag Tony Hammarlunds podd. Han gästas av flertalet kunniga experter där de diskuterar alltifrån hur man sätter bättre mål och hittar rätt KPI:er, till Growth Hacking, segmentering och personas.

Henrik Skoglund, Senior Webbutvecklare

63ee91f909820f4fa9b44bde_image4

Sommaren för mig är tid med familjen och gärna på Sveriges västkust där jag är uppvuxen. Ett tips för den som vill spendera lite skön tid där på stranden med en bok och som är intresserad av moderna javascript frameworks, kan jag rekommendera ”Fullstack Vue: The Complete Guide to Vue.js”. Är du mer intresserad av state-of-the-art webbdesign rekommenderar jag boken ”Webflow by Example”.

Andreas Politis, Online Marketeer

63ee91f909820fa4f4b44bf4_image7

När jag tar mina morgonpromenader på Rya Åsar i sommar lyssnar jag på podden No Hacks Marketing om CRO, heatmaps och Growth Loops.

André Lundqvist, Online Marketeer

63ee91f909820fcac1b44c22_unnamed

I sommar när du lägger dig i hängmattan i skuggan av ett träd och njuter av solen och den svalkande vinden så rekommenderar jag att du tar distans från alla skärmar och slår upp en bok. Kanske blir det en av mina nya favoriter? Quantum Marketing av Raja Rajamannar. 

Som Chief Marketing Officer för Mastercard – ett av världens mest kända varumärken – förklarar Raja Rajamannar hur alla företag måste tänka om för att anpassa sig till framtidens marknadsföringslandskap för att fortsätta vara relevanta och förbli framgångsrika. En exemplarisk bok om marknadsföring, trender och teknikutveckling.


Isabel Wrigén Sandén, Online Marketeer

63ee91f909820f455fb44c06_image3

Sommaren är min absoluta favoritårstid. Jag tillbringar den helst i vackra Skåne, omgiven av vänner och familj. För mig är det viktigt för återhämtning och göra det jag älskar - långa promenader med en podd i öronen. 

Jag brukar lyssna podcasten Digitalsnack och rekommenderar den till er som är intresserad av sociala medier.

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks