En del i HubSpot CRM Suite

Maximera er effektivitet med HubSpot och Fort Nox-integration

Vi är specialister oss på att skapa sömlösa integrationer mellan HubSpot, världens ledande plattform för kundhantering, och Fort Nox, det kompletta ekonomisystemet.

Prata med en specialist

Samla kunddata och ekonomisk information på ett ställe

Genom att integrera HubSpot och Fort Nox, sammanför vi er kunddata och ekonomiska information. Denna sammanslagning av information möjliggör snabbare och mer välgrundade affärsbeslut.

Vilken data synkas till HubSpot från Fort Nox?

Exempel på data som kan synkas från Fort Nox till HubSpot CRM:

✔ Kunddata som företagsnamn, adress, organisationsnummer etc.
✔ Omsättning i år
✔ Omsättning föregående år
✔ Senaste order
✔ Senaste fakturabelopp
✔ Förfallna fakturor
✔ Belopp på förfallna fakturor

Boka ett möte

Fördelar med HubSpot och Fort Nox-integration

För marknadschefer, säljchefer, it-chefer och VD:ar på medelstora företag, tar vi bort gissningsleken. Med vår skräddarsydda HubSpot-Fort Nox-integration får du bättre insikter, bättre rapportering och bättre möjligheter att reagera på förändringar i affärsmiljön. Ngine hjälper er att utnyttja kraften i er data och transformera den till meningsfulla, handlingsbara insikter.

  • Tydligare helhetsbild: Få en komplett bild av er verksamhet genom att sammanföra kunddata och ekonomisk information.
  • Snabbare beslutsfattande: Tillgång till realtidsdata möjliggör snabbare, mer välgrundade affärsbeslut.
  • Bättre insikter: Med direkt tillgång till kund- och ekonomidata kan du snabbt identifiera möjligheter och utmaningar.
  • Effektiv rapportering: Skräddarsydda rapporter ger er möjlighet att snabbt få grepp om er verksamhet.
  • Reagera på förändringar: Våra integrerade lösningar hjälper dig att snabbt anpassa dig till förändringar i affärsmiljön.
Bild på automatiserad ärendehantering i HubSpot Service Hub

Förbättra säljprocessen med tillgång till ekonomisk information i CRM

  • Ökad Kundförståelse:  Med tillgång till ekonomiska data, som kundens oms omsättning och senaste order, kan säljteamet snabbt förstå kundens köpkraft och anpassa sin säljstrategi därefter.
  • Förbättrad Uppföljning: Att veta när en kund senast lagt en order eller vilket fakturabeloppet var, hjälper säljteamet att effektivisera uppföljningen och erbjuda rätt produkter och tjänster vid rätt tillfälle.
  • Hantera Risker: Om det finns förfallna fakturor och deras belopp tillgängligt, kan säljteamet snabbt identifiera potentiella risker och hantera dem proaktivt, vilket hjälper till att skydda företagets intäkter.
  • Optimerad Kundkommunikation: Tillgång till kundens ekonomiska data kan bidra till mer personaliserade och relevanta säljsamtal och e-postmeddelanden, vilket i sin tur kan förbättra kundnöjdheten och lojaliteten.

Ta din verksamhet till nästa nivå med Ngine Group

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå? Kontakta Ngine idag för ett möte och låt oss visa er hur en integration mellan HubSpot och Fort Nox kan optimera er verksamhet.

Knowledge Snacks

Den digitala marknaden är under konstant utveckling och förändring. Håll dig uppdaterad med Knowledge Snacks på de senaste områdena för ökad tillväxt.

Se alla knowledge snacks