Vi behöver en ny plattform

Marketing Automation

Effektivisera ditt team och kommunikation i multipla kanaler 

Marketing Automation

Skapa effektivare, automatiserade och mätbara marknadsföringsuppgifter och arbetsflöden

 

Varför ska man använda Marketing Automation?

Marketing automation kan frigöra tid för ditt team, skapar relevans för kunderna och öka intäkterna. Kanske har du gjort en granskning av din attribution, kundresor, funnels, försäljningstrattor eller insett att du har en beröringspunkt som behöver förbättras och du funderar på automatisering av marknadsföring. 


Vad kan man göra med Marketing Automation?  

Både i gårdagen som i morgondagen ligger värdet mycket i din ostrukturerad/-strukturerad data och marknadsföring där du kan använda både simuleringar och prediktiv information som gör att du kan se in i dina framtidsutsikter. Dina kunders beteende går att anpassa med åter-engagering, cross-sales, up-sales, eller beteende-baserad försäljning för att öka dina intäktsströmmar. För att lyckas med att automatisera dina marknadsföringsaktiviteter behöver du lika bra strategi som tekniskt verktyg. Det är hur du bygger dina flöden efter dina kunders behov och beteenden som kommer att göra skillnaden. Då kan du verkligen skapa personlig kommunikation och prata med rätt kunder eller användare.

Automagical! Vi är plattformsoberoende men vi är också partners med Apsis och HubSpot.

 

Prata med en Ngineer & beställ paket

 

80% av din intäkt kommer från att experimentera med din UX/UI, kommunikation och teknik från en interaktion på produktnivå/-sida online och ner i din kunddata i backend – Growthhackers.com 

image

Gör-Det-Själv Analys

 
Omsätter ni över 10 mSEK om året och redo för nästa steg – rejält?
Genomför vår gör-det-själv nuläges-analys så hjälper vi dig med nästa steg!
Genomför testet