Postat av
Magnus Frejd
May 12, 2021
Pressrelease

Scorett inleder samarbete med Ngine och ökar sin onlinenärvaro

Scorett anlitar Ngine som ny digital marknadsföringspartner. Scorett satsar långsiktigt på sin digitala affär och tillsammans med Ngine arbetar de för att få bättre insikter av kundbeteenden både i egna och externa kanaler. Ett samarbete som ska leda till fördubblad omsättning för onlinehandel under 2021!

Med djup kompetens inom digitala affärer och datadrivna beslut erbjuder Ngine tjänster inom e-Handel, webbutveckling och digital marknadsföring (CRO, SEO, SEM, SoMe). För att få ut maximal effekt och kunskapsutbyte när man jobbar tillsammans mellan flera avdelningar inom en organisation och med samarbetspartners utanför sin organisation tillhandahåller Ngine också kunskap inom arbetsmetodiken Growth Operations.

 

Redan initialt har Scorett sett positiva effekter i försäljningen online och att de flyttar fram sina positioner gentemot andra aktörer i branschen.

-Vårt samarbete med Ngine skapar en medvetenhet om vikten av att förstå våra kunders beteenden bättre, för att ge en så bra upplevelse som möjligt när de handlar i vår onlinebutik. Ngines kompetens, erfarenhet och transparens  kommer bli en mycket viktig pusselbit i vår utvecklingsresa framöver, säger Eva-Lena Svensson Kunderbjudandeansvarig på Scorett.


Samarbetet med Scorett visar att vårt kunderbjudande inom retail är starkt och att det genererar, förutom affärer, ökad kundförståelse i både trafik, upplevelse och kundlojalitet för våra uppdragsgivare, säger Magnus Frejd, COO på Ngine.


Fakta om Ngine:

Ngine är en snabbväxande, flexibel och skalbar partner som genom djup kompetens inom onlinekanaler och genom datadrivna beslut skapar tillväxt, insikt och en förbättrad kundupplevelse. För mer information om Ngine och de tjänster Ngine erbjuder,
läs mer på www.ngine.com

 

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks