Postat av
Isabella Althinsson
September 1, 2021
Pressrelease
Shopify

Ngine lanserar ny internationell webbshop inom hållbart mode

Det nya klädvarumärket FÖRBLI anlitade Ngine för att få snabb hjälp att komma igång med en helt ny internationell webbshop och den första kollektionen finns ute till försäljning redan idag.

pressrealease_nilsochbianca_forbli

Det professionella dansparet Nils & Bianca har under många år underhållit en internationell publik och dansat sig igenom stora delar av världen. 

- Under denna tid har vårt intresset för vintageshopping och kläder vuxit fram men ingen av oss har erfarenhet av försäljning och e-handel. Visionen har hela tiden varit tydlig men vi har inte alls vetat hur vi faktiskt ska förverkliga drömmen att utveckla en egen klädkollektion. Vi är därför otroligt glada över vårt samarbete med Ngine. Vi har jobbat hårt för det här och Ngine har hela tiden funnits där för att stötta oss med allt ifrån affärsutveckling och varumärkesuppbyggnad till webbutveckling och lansering av en komplett e-handel, säger Bianca Lacotelli, grundare och delägare tillsammans med Nils Andrén av FÖRBLI (www.forbli.com) Att kollektionen är helt närproducerad i Borås med omnejd är också helt fantastiskt. Här finns grym kompetens inom textil och mode med en hållbarhetsprocess i fokus, fortsätter hon.

Ngine tillhandahåller ett flertal tjänster inom e-handel, webbutveckling och digital marknadsföring (CRO, SEO, SEM SoMe) och har en djup kompetens inom affärsutveckling och datadrivna beslut.

- I kombination med Nils och Biancas tydliga vision och vår spetskompetens inom digitala affärer har vi snabbt kunnat sätta upp en Shopify-lösning för att lansera deras kollektion och nå deras målgrupp. Förutom detta har vi satt upp mätning och spårning så att vi tillsammans kan lära oss av trafiken och fatta datadrivna beslut för den framtida utvecklingen. Vi är stolta över att kunna hjälpa både nya startups som FÖRBLI men även stora och etablerade varumärken att på ett tidseffektivt sätt testa nya kollektioner och produktsegment på marknaden, säger Carl Magnus Svensson, CEO på Ngine Group AB. Vi märker också ett stort intresse för vårt No-code erbjudande där bland annat Shopify och Hubspot är viktiga plattformar för att speeda upp våra kunders affärsprocesser.


Fakta om Ngine:

Ngine är en snabbväxande, flexibel och skalbar partner som genom djup kompetens inom onlinekanaler och genom datadrivna beslut skapar tillväxt, insikt och en förbättrad kundupplevelse. För mer information om Ngine och de tjänster Ngine erbjuder, läs mer på  www.ngine.com

Presskontakt

Carl Magnus Svensson, CEO
Telefon: 070-865 65 75
E-post: carlmagnus.svensson@ngine.se 

{{cta('8ab512ac-0392-4461-828a-53cd0baa3912')}}

 

#ngine #speedupyourdigitalbusiness #shopify #digitalmarketing #inboundmarketing #datadrivetmindset #forbli #vintageshopping #slowfashion

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks