Postat av
Sara Williams
February 7, 2024
hubspot marketing hub
Digital Marknadsföring
datadrivet arbetssätt

Nya möjligheter med LinkedIn - Nu enkelt att dela dokument via HubSpot

Utforska det nya LinkedIn-tillägget i HubSpot! Dela dokument smidigt i dina inlägg och skapa en mer engagerande interaktion med din målgrupp. Upptäck hur denna funktion ger dig nya möjligheter i din marknadsföring och läs om hur vi på Ngine arbetar med detta.

 

Namnlös design (6)

Smidig delning av dokument:

  • Tidigare var det begränsat att endast dela länkar eller medier i LinkedIn-inlägg, vilket ibland gjorde det utmanande att dela mer omfattande information. Med den nya integrationen från HubSpot kan användare nu enkelt ladda upp och dela dokument direkt i sina inlägg. Detta innebär att företag nu kan förmedla längre och mer detaljerad information på ett strukturerat och tillgängligt sätt.

Ökad interaktivitet och engagemang:

  • Att kunna inkludera dokument i inlägg skapar en mer interaktiv upplevelse för följare. Oavsett om det är presentationer, white papers eller rapporter kan företag nu erbjuda sina följare möjligheten att direkt ta del av fördjupad information. Detta kan öka engagemanget och skapa en mer meningsfull dialog med målgruppen.

Bättre mätbarhet och uppföljning:

  • För företag som använder HubSpot för sin marknadsföring innebär denna funktion en ökad mätbarhet och uppföljning. Genom att integrera LinkedIn med HubSpot kan marknadsförare enkelt spåra hur dokument delas och konsumeras av målgruppen. Det ger möjlighet att mäta effektiviteten av dokumentbaserade kampanjer och strategier.

Enhetlig arbetsprocess med HubSpot:

  • För företag som redan använder HubSpot som en central plattform för sina marknadsaktiviteter blir detta ett smidigt tillägg i marknadsföringsstrategin. Att kunna skapa och dela dokument direkt från HubSpot skapar en enhetlig arbetsprocess. Det sparar tid och ger enkel hantering av allt innehåll som delas på LinkedIn.

63ee64f0c5fdd460d6e301d7_5qk73fkcyfpmcve8zq2z25n4401qjv2p-p-800

Så använder vi på Ngine detta i praktiken:

På Ngine ser vi denna senaste uppdatering från LinkedIn som en spännande möjlighet att vidare optimera våra kunders strategier på plattformen. Genom att hjälpa företag att fullt ut integrera HubSpot och dra nytta av dess breda funktioner, inklusive den senaste dokumentdelnings-funktionen, hjälper vi våra kunder att förbättra sitt engagemang på LinkedIn.

Genom att skräddarsy kampanjer och innehåll som är specifikt anpassat för LinkedIn kan våra kunder nu maximera sin närvaro och effektivt engagera sin målgrupp. Vi fokuserar på att skapa en sömlös upplevelse för våra kunder, där HubSpot integreras på ett sätt som passar deras unika behov och mål. Detta ökar inte bara effektiviteten i marknadsföringsinsatser utan ger också våra kunder möjligheten att följa och analysera resultatet av sina LinkedIn-kampanjer direkt från HubSpot-plattformen. Med vår expertis och en strategisk användning av HubSpot skapar vi förutsättningar för framgångsrik marknadsföring och kundbearbetning på bland annat LinkedIn.

Vill du veta mer om hur du kan dra nytta av den senaste LinkedIn-funktionen via HubSpot? Eller vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för att hjälpa dig att ta nästa steg i din marknadsföringsstrategi?

 

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

{{cta('4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed')}}

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks