Postat av
Magnus Frejd
December 21, 2023
Ngine
HubSpot

Årets julklapp - ett CRM-system

Nja, kanske inte? Men det vore fantastiskt kul om blev så. Kanske sitter där en mängd företagare och ledningsgrupper som undrar var all kunddata är, vem skrev den där offerten och vem hade senast kontakt med den kontakten  och vad bestämde vi då. Ajdå, Viktor har visst slutat men någon måste väl ha koll? Förmodligen finns det många som känner igen sig, men som tur är, finns det en lösning! Lite oväntat va? 😊

HubSpot CRM från Ngine?

Räddningen är nära
För oss har CRM-system blivit en religion och då framförallt HubSpot. Förutom att vi är partner till HubSpot och att vi erbjuder den typen av lösningar så använder vi det själva internt vilket har utvecklat oss rejält. Nu när vi snart stänger vårt 4:e år som för övrigt varit ett rätt tufft år med många olika typer av utmaningar, både för Ngine och framförallt för hela världen, så känner vi ändå en viss tillförsikt inför framtiden.

Vad har hänt under 2023?
Under året som gått har vi kontinuerligt arbetat med att förfina, förbättra och specialisera oss. Vi kanske inte har lyckats med allt till 100%, men som tur är måste det ju alltid finnas en viss förbättringspotential. Vi känner oss ändå väldigt nöjda med vad vi åstadkommit under året:

Vi har bland annat lyckats med att:

  • Attrahera en mängd nya kunder som vi kan hälsa välkommen oss: Bland våra nya kunder finns; Kantar Media, MyDentist, AV Nordic, Nordiska Textilakademin, SHL Healthcare, Flowers by Linn, Home of Textiles oh Ngager. Stort tack för förtroendet! 
  • Säkerställa och utveckla vår Guld-partnerstatus till HubSpot. Trots ändrade regelverk och nya krav har vi lyckats bibehålla vår statusnivå hos HubSpot. Nu tar vi sikte på nästa steg.
  • Utvecklat vårt e-com erbjudande och skapat ett antal olika integrationer med olika system.
  • Förstärkt vår egen SEO som nu innebär att vi får betydligt mer förfrågningar än tidigare. (Funderar ni själva på att göra det? räkna med minst ett år innan det ger resultat!)

Vi är väldigt spända och nyfikna på hur vi tillsammans kan utvecklas sunder 2024.

Nu är det snart dags för lite välbehövlig julledighet, vi hoppas att så många som möjligt passar på att ta det lite lugnare några dagar så vi kan träffas nästa år fulla av ny energi. Tills vi syns igen önskar vi er alla en riktigt:

 

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

 

Intresserad av HubSpot? 

{{cta('4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed')}}

 

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks