Postat av
Carl Magnus Svensson
September 7, 2023
Pressrelease
Shopify
nya kunder

En blomstrande affärsidé

Ngine har startat ett spännande samarbete med FlowerByLinn, för att stötta dem i att ta sina dahlior till marknaden.

LinneaBoqvist-1

Linnea Boqvist, en passionerad blomsterodlare och ägare av www.dahliasbylinn.com , har länge drömt om att dela sin kärlek till dahlior med andra blomsterentusiaster. Trots ett starkt engagemang mötte hon utmaningar när det kom till de mer tekniska bitarna med att sälja sina produkter online. Det var här som Ngine kom in i bilden för att erbjuda expertis och stöd inom affärsutveckling och Shopify. Genom samarbetet med Ngine har Linnea kunnat ta sin verksamhet till nästa nivå och nyligen var hon åter i Holland för att införskaffa flera knölar av de populäraste sorterna.

Jag har fått ett fantastiskt gensvar från mina kunder och intresset för att odla själv bara ökar och ökar. Tillsammans med Ngine har jag skapat försäljning och en orderhantering som gör att mina dahlior kan blomstra på nätet, fortsätter Linnea som nu kan fokusera det hon är duktig på. 

Som gammal trädgårdmästarson så är det extra kul att få stötta Linnea på hennes resa säger Carl Magnus Svensson, affärsansvarig på Ngine. Vi ser en oerhörd styrka att kunna vara med i både större och mindre verksamheter och göra skillnad. 

Fakta om Ngine:
Ngine är en flexibel och skalbar partner som genom djup kompetens inom onlinekanaler och genom datadrivna beslut skapar tillväxt, insikt och en förbättrad kundupplevelse. 


Har du något som du också vill ska blomstra? Hör av dig så tar vi det därifrån.

{{cta('4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed')}}

 

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks