Postat av
Sara Williams
March 10, 2022
Arbeta på Ngine
Digital Marknadsföring
Pressrelease

Ngine stärker sitt erbjudande med ytterligare strategisk kompetens

Senast att ansluta till Ngines tillväxtresa är Ellinor Bokedal som förstärker teamet som strategisk projektledare och CMO. Ellinor kommer senast från en roll som marknadschef på startupbolaget Ekkono, vars affärsidé grundar sig i AI och maskininlärning.

Ellinor Bokedal

“Det känns jättebra att få in Ellinor i den här fasen vi befinner oss i. Vi växer snabbt med fler kunder och uppdrag, där främst hennes kunskap inom kommunikation men även erfarenheten av tillväxtresor i företag, kommer väl till pass. Hos oss är förståendet och engagemanget för kundens affär alltid i fokus, ur ett datadrivet synsätt, och med Ellinor i teamet kommer vi få ännu mer värde i våra leveranser”, säger Magnus Frejd, COO på Ngine. 

Ellinor intar rollen som strategisk projektledare, men även ansvarig för Ngines egna marknadsföring. 

“Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Ngine framåt. I mitt tidigare arbete verkade jag i en internationell miljö där identifiering av kunderna skedde på en global marknad. De senaste åren har också inneburit andra spelregler där traditionell marknadsföring har bytts ut mot mer noggrant målgruppsarbete, webinars och onlinemöten. Den erfarenheten tar jag nu med mig i min resa med Ngine, säger Ellinor.  

Idag behöver man ha superkoll på sin data och sina kunder, från första interaktion, under kundresans gång, fram till konvertering. Många företag har bra kunskap om detta själva, men det krävs ofta en specialist som Ngine för att verkligen analysera, optimera och automatisera en värdeskapande kundresa. Det är häftigt hur vi på Ngine kan bidra till att ett företag blir mer lönsamt genom att se till att de gör rätt saker i rätt tid, baserat på faktiska data", fortsätter Ellinor.

 

Fakta om Ngine:

Ngine är en snabbväxande, flexibel och skalbar partner som genom djup kompetens inom onlinekanaler och genom datadrivna beslut skapar tillväxt, insikt och en förbättrad kundupplevelse. För mer information om Ngine och de tjänster Ngine erbjuder, läs mer på  www.ngine.com


Presskontakt

Carl Magnus Svensson, CEO

Telefon: 070-865 65 75

E-post: carlmagnus.svensson@ngine.se 

#ngine #nginepower #speedupyourdigitalbusiness #digitalmarketing #inboundmarketing #datadrivetmindset #frontend #webdevelopment #e-commerce


Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

{{cta('4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed')}}

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks