Postat av
Magnus Frejd
January 17, 2022
Leads generering
hubspot marketing hub
Digital Marknadsföring
growth operations

Ngine bygger digital närvaro för NEST Sweden och inför ett datadrivet arbetssätt

Vill du vara med och digitalisera textil- och modeindustrin, minska klimatpåverkan och utmana gamla sanningar? Då skall du läsa mer om initiativet NEST - New Entreprenuership for a Sustainable Textile Industry, nestsweden.se. Bakom initiativet NEST står fyra inkubatorer, Borås INK, Expression Umeå, Sting - Stockholm Innovation & Growth och XPlot. Med specialistområden som sträcker sig från textil till tech.

nestsweden

Webflow som utvecklingsplattform

I slutet av hösten föregående år fick Ngine i uppdrag av Borås Ink att utveckla första versionen av NEST Swedens webbplattform. Målsättningen var att lansera den så snart som möjligt och redan den 7/1 gick sidan live! Webbsidan är byggd på plattformen Webflow som gör det möjligt att utveckla webblösningar väldigt snabbt (Nocode-lösning, läs mer här) samtidigt som det är möjligt att skräddarsy lösningar exakt som man vill utan att vara beroende av olika plugins eller tillägg.

HubSpot som motor för ett datadrivet arbetssätt

Utöver produktionen av webbsidorna kommer Ngine även hjälpa till med att skapa ett datadrivet arbetssätt för NEST Sweden med hjälp av bla implementering HubSpot för att samla alla kontakter och insikter i en central databas tillgänglig för samtliga aktörer i projektet. Ngine har även hjälp till med sökordsanalys som kommer att fungera som en grund för att kunna ta nästa steg i utvecklingen av webbsidan.

Ett väl beprövat nätverk

Ngine har sitt Boråskontor i Textile Fashion Center där det finns ett stort nätverk med hög kompetens inom en mängd områden. Vill du veta mer om Ngine eller om projektet, kontakta gärna Carl Magnus Svensson, CEO och Affärsansvarig på Ngine Group AB.

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks