Postat av
Ellinor Bokedal
April 28, 2022
Arbeta på Ngine
Digital Marknadsföring
praktik
karriär
Online Marketeer

Isabel ny Online Marketeer hos Ngine

Ngine får nytt tillskott i onlineteamet genom Isabel Wrigén Sandén som sedan mars gör sin LIA-praktik hos Ngine. Isabel läser sista året på utbildningen Digital Business Developer via Borås YH, där även Ngine finns med i ledningsgruppen. Utöver sin LIA-praktik har Isabel redan börjat att jobba hos Ngine vid sidan av studierna. Så, vem är Isabel?

278677796_385326780141127_288061299539372118_n-1Isabel Wrigén Sandén

Hej Isabel, berätta lite om dig själv!

Jag är en nyfiken student på 26 år som ursprungligen kommer från Lund. I grunden är jag utbildad undersköterska. Tack vare min sambo bor jag numera i Borås där jag studerar på Yrkeshögskolan.

Varför utbildar du dig till Digital Business Developer?

Jag ville byta bransch, och marknadsföring har alltid varit något som intresserat mig. Med tanke på det digitala samhälle vi lever och verkar i kändes Digital Business Developer väldigt rätt i tiden. Utbildningen ger mig kunskap om både affärsutveckling och digital marknadsföring, så jag tror verkligen att det är en bra grund för att kunna ta sig an denna växande bransch.

Vad hoppas du få lära dig av din praktik hos Ngine?

Hos Ngine vill jag få en inblick i hur det går till på en digital marknadsföringsbyrå med varierande kunder från olika branscher. Men framförallt vill jag lära mig det praktiska arbetet. Jag har mycket teori med mig från utbildningen, men det är också väldigt viktigt att få lära sig arbeta praktiskt med de olika verktyg som finns inom MarTech.

Du jobbar extra hos Ngine också, hur är det?

Det är utmanande, men samtidigt väldigt kul, att jag har fått förtroendet och möjligheten att vara en del av Ngines drivna team. Vid varje arbetspass lär jag mig nya saker som är värdefullt i min kommande karriär.

Vad är ditt drömjobb efter avslutad utbildning?

Jag har många drömmar, men steg ett ett är att hitta min nisch Jag tror att det kan vara till fördel när man ska in på arbetsmarknaden. Men pratar ju mycket om T-shaped models; att kunna lite om mycket generellt, men samtidigt vara specialist inom ett område. Det tror jag på.

Det bästa med utbildningen Digital Business Developer är att den är bred och att det finns många alternativ till yrkesroller. Det är också en bransch som ständigt förändras, vilket jag uppskattar då man hela tiden måste lära sig nya saker, som i sin tur leder till utveckling.

 

Fakta om Ngine:

Ngine är en snabbväxande, flexibel och skalbar partner som genom djup kompetens inom onlinekanaler och genom datadrivna beslut skapar tillväxt, insikt och en förbättrad kundupplevelse. För mer information om Ngine och de tjänster Ngine erbjuder, läs mer på  www.ngine.com

#ngine #nginepower #speedupyourdigitalbusiness #digitalmarketing #inboundmarketing #datadrivetmindset #frontend #webdevelopment #e-commerce


Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

{{cta('4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed')}}

 

<!--HubSpot Call-to-Action Code --><span class="hs-cta-wrapper" id="hs-cta-wrapper-4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed"><span class="hs-cta-node hs-cta-4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed" id="hs-cta-4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed"><!--[if lte IE 8]><div id="hs-cta-ie-element"></div><![endif]--><a href="https://cta-redirect.hubspot.com/cta/redirect/6887765/4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed" ><img class="hs-cta-img" id="hs-cta-img-4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed" style="border-width:0px;" src="https://no-cache.hubspot.com/cta/default/6887765/4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed.png" alt="Kontakta oss"/></a></span><script charset="utf-8" src="https://js.hscta.net/cta/current.js"></script><script type="text/javascript"> hbspt.cta.load(6887765, '4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed', {"useNewLoader":"true","region":"na1"}); </script></span><!-- end HubSpot Call-to-Action Code -->

Upptäck mer

Sammanfoga behoven med marketing automation

Det finns en hel del teknokratisk behov som uppstått medvetet som omedvetet som de flesta verksamheter köper in lösningar på. I genomsnitt har en medarbetare ca 8 lösningar enligt Blissfully. Detta resulterat i att vi ser på global nivå via HubSpot att medelstora bolag har i genomsnitt över 73 olika lösningar för att hantera en holistiskt kundbild och mycket av detta går att sammanfoga mer kostnadseffektivt för en holistisk kundbild i dag. Här är en vanlig lista på behov som de flesta betalar ett par tiotusen kronor per månad för, men som du kan komma ner betydligt lägre med och kunna krama ut en helt annan svänghjulseffekt på – känner du igen dig i listan? Innehållsproduktion Verktyg för Inbound lead generering och marketing automation med dynamiska landningssidor, formulär, flöden, email och scoring. Email marknadsföring - email mallar, hantering av prenumerationer, dynamiskt innehåll CRM - hantering av kontakter och företag med segmenteringsmöjligheter att sätta upp egna properties och se aktiviteter på kontakter osv Sociala kanaler med publiceringar, kalender, uppföljning Konversationer på webbplatsen med chatt, popup-forms Dagligt säljarbete där säljpipen kan anpassas efter säljprocesse och hantering av uppgifter, email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dagligt teamarbete med arbetsprocess, hantering av uppgifter, trstning, experimentering,&nbsp; email mallar, notiser, påminnelser och uppföljning mm Dashboards med uppföljning av marknads- och säljaktiviteter med möjlighet att skapa egna samt lägga till mål Integrationer med annonsplattformar som exempelvis Google Ads, Facebook och Linkedin för att exportera underlag till målgrupper löpande samt följa upp utfall på annonsering

Läs mer
Se alla knowledge snacks