Postat av
Sara Williams
April 28, 2022
Arbeta på Ngine
Digital Marknadsföring
praktik
karriär
Online Marketeer

Isabel ny Online Marketeer hos Ngine

Ngine får nytt tillskott i onlineteamet genom Isabel Wrigén Sandén som sedan mars gör sin LIA-praktik hos Ngine. Isabel läser sista året på utbildningen Digital Business Developer via Borås YH, där även Ngine finns med i ledningsgruppen. Utöver sin LIA-praktik har Isabel redan börjat att jobba hos Ngine vid sidan av studierna. Så, vem är Isabel?

278677796_385326780141127_288061299539372118_n-1Isabel Wrigén Sandén

Hej Isabel, berätta lite om dig själv!

Jag är en nyfiken student på 26 år som ursprungligen kommer från Lund. I grunden är jag utbildad undersköterska. Tack vare min sambo bor jag numera i Borås där jag studerar på Yrkeshögskolan.

Varför utbildar du dig till Digital Business Developer?

Jag ville byta bransch, och marknadsföring har alltid varit något som intresserat mig. Med tanke på det digitala samhälle vi lever och verkar i kändes Digital Business Developer väldigt rätt i tiden. Utbildningen ger mig kunskap om både affärsutveckling och digital marknadsföring, så jag tror verkligen att det är en bra grund för att kunna ta sig an denna växande bransch.

Vad hoppas du få lära dig av din praktik hos Ngine?

Hos Ngine vill jag få en inblick i hur det går till på en digital marknadsföringsbyrå med varierande kunder från olika branscher. Men framförallt vill jag lära mig det praktiska arbetet. Jag har mycket teori med mig från utbildningen, men det är också väldigt viktigt att få lära sig arbeta praktiskt med de olika verktyg som finns inom MarTech.

Du jobbar extra hos Ngine också, hur är det?

Det är utmanande, men samtidigt väldigt kul, att jag har fått förtroendet och möjligheten att vara en del av Ngines drivna team. Vid varje arbetspass lär jag mig nya saker som är värdefullt i min kommande karriär.

Vad är ditt drömjobb efter avslutad utbildning?

Jag har många drömmar, men steg ett ett är att hitta min nisch Jag tror att det kan vara till fördel när man ska in på arbetsmarknaden. Men pratar ju mycket om T-shaped models; att kunna lite om mycket generellt, men samtidigt vara specialist inom ett område. Det tror jag på.

Det bästa med utbildningen Digital Business Developer är att den är bred och att det finns många alternativ till yrkesroller. Det är också en bransch som ständigt förändras, vilket jag uppskattar då man hela tiden måste lära sig nya saker, som i sin tur leder till utveckling.

 

Fakta om Ngine:

Ngine är en snabbväxande, flexibel och skalbar partner som genom djup kompetens inom onlinekanaler och genom datadrivna beslut skapar tillväxt, insikt och en förbättrad kundupplevelse. För mer information om Ngine och de tjänster Ngine erbjuder, läs mer på  www.ngine.com

#ngine #nginepower #speedupyourdigitalbusiness #digitalmarketing #inboundmarketing #datadrivetmindset #frontend #webdevelopment #e-commerce


Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

{{cta('4c24c3fe-ca50-4f15-8cb4-f9946ca519ed')}}

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks