Postat av
Isabel Wrigén Sandén
September 30, 2020
Marketing Automation

Integrationen av CRM och marketing automation software

Till sist kommer integrationen av ditt CRM och marketing automation software ge dig den tydligaste och mest holistiska synen på vilka marknadsföringsinitiativ som attraherar nya kunder och vilka som inte gör det. Detta gör att ditt företag kan spåra avkastning i realtid och ge insikt i att fatta smartare affärsbeslut baserat på konkret kunddata.

Projektledning

Verktygen för projektledning hjälper anställda, administratörer och team att hantera teammål och långsiktiga projekt samt att samordna enskilda uppgifter som till exempel i Experiment eller i Trello, Funnelytics, Workflow, Favro, Jira, Asana, Basecamp m fl.

Workflows

Eftersom marketing automation software handlar om att skapa workflows är det viktigt att visualisera alla nödvändiga steg som måste slutföras innan du skapar ett automatiserat arbetsflöde. Med ett projektledningsverktyg kan marknadsföringsteam samarbeta och samla tillgångar för att skapa en strömlinjeformad marknadsföringskampanj.

Annonsering på sociala medier

Ganska uppenbart? Fler och fler människor både informeras och påverkas av produkter som annonseras på sociala medier, ca 83% i Sverige faktiskt enligt Svenskarna och internet. Både Instagram, Facebook och Twitter är några av de mest besökta webbplatserna i världen vilket gör att marknadsförare behöver göra sitt varumärke synligt över dessa kanaler för att vara konkurrenskraftigt. Därför är det viktigt att vi kan integrera din marketing automation software med annonshanteringsteknik för sociala medier så att du kan automatisera processen att köpa, hantera och placera sociala annonser.

Läs mer om våra marketing automation tjänster

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks