Postat av
Isabel Wrigén Sandén
September 4, 2020
Digital Marknadsföring
growth operations

Hur du följer Googles senaste algoritm-uppdateringar på bästa sätt

 

Googles algoritm uppdateringar


Har du funderat på om din webbplats är påverkad av någon av Google tusentals uppdateringar som sker varje år – då kan du använda vårt lilla Knowledge snack som håller dig uppdaterad på vad som händer – så här gör du.

Följ vår guide till Googles algoritm-uppdateringar

  • Signa upp på notiser på email här hos SEMRush för att se vilket datum de var hög voalitet
  • Gå till Was There A Google Update (som är en del av Search Engine Roundtable) och skriv in datumet 16:e augusti
  • Läs mer om länken man får fram vad som har hänt – i detta fallet den 16:e augusti som du kan läsa om här hos Search Engine Roundtable 

Nu har du en enkel metod för att följa algoritm förändringarna och ha koll på vad google uppdaterar och se när volatiliteten är hög på google index utan att jaga och själv leta fram informationen.

Lär dig mer om volatiliteten i serpen

Vill du lära dig mer om volatiliteten i din SERP (search engine result page) som kan påverka din trafik till din webbplats och hur eventuella förändringar i serpen flyttar din position i serpen som i slutändan påverkar din organiska trafik från sökmotorn så kan du komma igång via ett flertal olika mjukvarustöd.

Lär dig att monitorera din position i serpen

Det finns olika verktyg för hur du kan monitorera din position och synlighet och din utveckling i serpen och här kan vi hjälpa dig komma rätt med en tydlig SEO/-innehållsplan och mjukvarustöd om du saknar detta i din vardag i dag.

 

Du kan alltid fråga om vår SEO tjänst på Ngine!

Lycka till 👨‍🏫

 

 

 

Upptäck mer

Se alla knowledge snacks