Light bulb and drawing business strategy at background

Speed x antal experiment = Growth

Funnel Hacks

Framgången ligger i vad och hur du testar!

 

Kontakta Oss

Funnel Hacks

Förstå värdet av kundresan eller din användare/-user loop och vad det betyder om den förbättras med ökad trafik och leads, minskade kostnader och reducerad friktion som ger dig gladare kunder och leads. 

Varför ska man arbeta med funnel hacks?

Det är hårt arbete för alla att lära sig och inlärningen är konstant föränderlig men framförallt viktigt för den som har sin egen produkt/-tjänst eller kämpar just nu med att driva relevanta användare, kunder, leads och intäkter.

Vad är definitionen av funnel hacks?

Vi kan förklara denna disciplinen genom att du "undersöker dina konkurrenters sälj och marknadsföringsprocesser strategiskt som du kan använda och modellera för att testa inom din egna organisation och marknadsföring".

Det handlar inte om att du ska stjäla, kopiera eller använda felaktiga marknadsföringsmetoder eller manipulera din målgrupp.

Hur genomföra man ett funnel hack?

Känner du till att du kan studera din egen data och dina kunders beteende och sen avgränsa och simulera med din egen data innan du gör större projekt av det i din marknadsföring? Du kanske funderar på att göra en förbättrade registreringsprocess för studenter, kunder, leads eller hålla i ett webinar för första gången? Du kanske vill distribuera din nya värdeskapande lead magnet och driva leads genom betald marknadsföring eller dyka ner i dina kunders beteende genom en survey funnel? Oavsett kan vi visualisera och kalkylera stegen för ökad sannolikhet att vi når affärsmålen och våra digitala mål.  

Vad är fördelarna med en högpresterande kundresa/- flywheel/- user loop/- sales funnel?

Du kan spara massvis med tid och pengar på att testa och maximera intäkterna snabbare och hitta svagheter hos konkurrenternas strategier och kapitalisera på dessa och förstå din egen bransch bättre. 

 

Funnel Hack Webinar Funnelytics 2020-05-13 kl. 19.48.24

Funnel exempel via Funnelytics!

 

80% av din intäkt kommer från att experimentera med din UX/UI, kommunikation och teknik från en interaktion på produkt/-tjänstesida på din webb och ner i din kunddata i backend – Growthhackers.com 

image

Gör-Det-Själv Analys

 
Omsätter ni över 10 mSEK om året och redo för nästa steg – rejält?
Genomför vår gör-det-själv nuläges-analys så hjälper vi dig med nästa steg!
Genomför testet